آیا مصرف سبوس برنج به بهبود متابولیسم قند خون کمک می‌کند؟

اولین و تنها استرلیزه شده بر اساس آخرین استاندارد های روز دنیا تحت نظارت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و تایید شده انجمن دیابت میباشد.
پس از آزمایشات متعدد به این نتیجه رسیدیم که نقص عمده غذایی ما ایرانیان برنج‌خوار، کسر ویتامین‌های (ب) موجود در سبوس برنج است زیرا ما برنج سفید کرده را که فاقد ویتامین بوده و دارای ماده ضد ویتامین است می‌خوریم و سبوس آن را که مخزن ویتامین‌هامی‌باشد دور می‌ریزیم. سبوس برنج دارای ویتامین(ب) به مقدار زیاد است ولی برنج نه تنها ویتامین(ب) ندارد بلکه ماده‌ای است که ویتامین(ب) را رسوب می‌دهد. چینی‌‌ها که برنج را با سبوس آن می‌خورند دیر پیر ‌می‌شوند و همیشه سالم بوده و موی سرشان دیرتر سفید می‌شود و مبتلا به ریزش مو نمی‌شوند.

برنج |قند

سبوس لایه دوم برنج دکتر بیز: از آنجائی که سبوس برنج موجود در بازار سبوس نیست بلکه پودر شلتوک است که زبر و زمخت می‌باشد و اصلاً خوردنی نیست و آلودگی دارد. بر‌آن شدیم تا برای اولین بار در ایران سبوس برنج استریلیزه را با نام تجاری دکتر بیز تولید نمائیم.
دکتر بیز پس از دریافت پروانه های بهداشتی از سازمان غذا دارو با بهره‌گیری از جدیدترین فن‌آوری و استفاده از با کیفیت ترین برنج ایرانی و بهره‌گیری از پرسنل مجرب و آزمایشگاه مجهز توانسته است در مدت زمان اندک بعنوان اولین و تنها تولید کننده سبوس استریلیزه شده، جایگاه خود را در جمع شرکت‌های داروسازی مستحکم نماید.

سبوس چند غله دکتر بیز: ضمن افزایش کیفیت در راستای رعایت حقوق مصرف‌کنندگان گام بر‌می‌دارد و بر خود می‌بالد که طی مدت کوتاهی شاهد نتایج مثبت آن در بین مصرف‌کنندگان عزیز می‌باشد و سلامت و رضایت مشتریان خود را بهترین رمز پیروزی خود می‌داند.

بطور خلاصه بر اساس پژوهش های مختلف، سبوس برنج غنی ترین منبع غذایی سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن است.

  1. رفع چربی پهلو و شکم
  2. مفید برای کبد
  3. جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو و کمک به رویش مجدد آن
  4. کاهش کلسترول خون
  5. خاصیت آنتی اکسیدان (ضد پیری)
  6. حفظ رطوبت پوست و ترمیم آن
  7. تقویت اعصاب
  8. پیشگیری از پیری و چین و چروک زود رس پوست
  9. مهمترین راه درمان طبیعی پوست
  10. کمک به توازن قند خون
  11. مفید در بهبود آلرژی و التهاب
  1. املاح معدنی
  2. آهن
  3. منگنز
  4. فلور
  5. ید
  6. پرو ویتامین A-E-PP-B6-B5-B2-B1

غلات بدون سبوس (سبوس گرفته) مانند برنج سفید و آردی که با آن نان سفید و کیک های مختلف پخته می شوند بیشتر فیبر و مواد مغذی خود را از دست داده اند. آنها در بدن خیلی زود به قند خون (گلوکز) تبدیل می شوند به همان سرعتی که شکر قند خون را بالا می برد. که نتیجه بالارفتن انسولین می شود این پیغامی برای بدن است بدین معنا که مقدار زیادی انرژی آماده است و باید ذخیره شود. خوردن غذاهای با فیبر بالا کمک می‌کند که قند خون در سطح متعادلتری باشد.
در سال ۲۰۰۱ در یک بررسی پزشکی که به عنوان حق انحصاری نیز ثبت شده است ، سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده) را به عنوان درمان حمایتی برای دیابت، هایپرگلاسمی (افزایش قند خون) و هیپوگلایسمی (افت قند خون) اعلام شد. در بررسی دیگر ، سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده) به عنوان روشی برای کنترل گلوکز سرم مطرح شد چرا که نشان داده شده این ماده موجب کاهش سطح گلوکز سرم، سطح هموگلوبین گیلیکولیزه و بهبود سنتز انسولین در بیماران دیابتی نوع یک و دو می شود. دریافت روزانه ۲ دوز سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده) به مدت ۸ هفته قند خون ناشتا را بین ۱۰ تا ۳۳ درصد کاهش داد. سایر بررسی ها تایید می کنند که سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده)، به صورت مثبت سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کنترل می کند.
مشخص شده است که ویتامین های B کمپلکس، گاما اوریزانول، پروتئین، کربوهیدرات های پیچیده (کمپلکس)، کرومیوم، پلی ساکارید ها، همی سلولز، چربی، فیبر، توکوفرول ها، توکوترینول ها، و آنتی اکسیدان ها که تمامی آن ها، در سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده) وجود دارند، نقش مهم و مثبتی را در متابولیسم گلوکز ایفا می کنند.
این امر نه تنها خبری مسرت بخش برای مبتلایان به دیابت بلکه، برای کلیه افرادی است که میخواهند از بیماری هایی همچون هایپرگلاسمی (افزایش قند خون) ، هیپوگلایسمی (افت قند خون) و مقاومت به انسولین یا سندروم ایکس در امان باشند. بسیاری از مصرف کنندگان بیان کرده اند که با مصرف سبوس برنج فرآینده شده (پایدار شده) میل به مصرف مواد قندی و تغییرات خلقی ناشی از افزایش و کاهش سطح قند خون (رژیم دیابتی ها) در آن ها کاهش یافته است.

ماده فعال دیگری که در سبوس برنج خودنمایی می کند، اریزانول است. این چربی فعال، امروزه به یکی از پرکاربردترین داروهای کاهش دهنده کلسترول خون تبدیل شده است.

تأثیر باورنکردنی عصاره کنجد و سبوس برنج بر فشارخون !!

استفاده از عصاره روغنی کنجد و سبوس برنج می تواند در کاهش فشارخون و کلسترول تام مفید باشد.

براساس تحقیقات جدید در انجمن قلب آمریکا، محققان با بررسی ۳۰۰ نفر از افراد دارای فشارخون و تقسیم آنها به ۳ گروه شامل گروهی که از داروی کاهنده فشارخون به نام نیفدیپین استفاده می کردند، گروهی هر روز در وعده های غذایی خود حدود یک اونس از مخلوط روغن های سبوس برنج و کنجد استفاده می کردند و گروهی که از ترکیب این روغن ها همراه با داروی نیفدیپین بهره می بردند دریافتند که استفاده همزمان از ترکیب روغن های کنجد و سبوس برنج و داروی نیفدیپین به طور چشمگیری می تواند منجر به کاهش فشارخون سیستولیک و دیاستولیک در آنها شود. محققان افزودند: کاهش میزان فشارخون ناشی از مصرف یک اونس از مخلوط روغنی دانه های سبوس برنج و کنجد تقریبا برابر کاهش فشارخون با مصرف داروی کاهنده فشارخون بوده است که در این میان استفاده همزمان ترکیب روغنی همراه با داروی نیفدیپین توانسته تا بیش از ۲ برابر باعث افت فشارخون افراد در مقایسه با بقیه شود.

نتایج دیگر این مطالعه همچنین می افزاید: ۲۶ درصد در میزان LDL (چربی بد) کاهش و ۹٫۵ درصد در میزان HDL (چربی خوب) افرادی که فقط از این ترکیب روغنی استفاده کردند افزایش حاصل شد و این در حالی است که افرادی که هم از این ترکیب روغنی و هم از داروی کاهنده فشارخون بهره بردند با کاهش ۲۷ درصدی LDL و افزایش ۱۰٫۹ درصدی HDL مواجه شدند ولی هیچ تغییری در سطوح کلسترول افرادی که فقط از داروی کاهنده فشارخون استفاده کردند، مشاهده نشد. به گفته محققان مصرف این اسیدهای چرب سالم غیراشباع با داشتن مواد منحصر به فرد آنتی اکسیدانی به نام های سیسامین، سیسامول، سیسامولین و اوریزانول که در گیاهان یافت می شوند با پایین آوردن فشارخون و کلسترول تام خون مرتبط بوده است وهمچنین تأثیرات مطلوبی بر روی قلب دارد، با وجود این یافته ها افراد مبتلا به فشارخون بالا نباید مصرف داروهای خود را قطع کنند و باید قبل از انجام هر اقدامی ابتدا با پزشک خود مشورت کنند.

  1. غذاهای حاوی مقادیر فراوان از ویتامین های b، c و e می بایست به صورت روزانه برای تقویت سلامت کبد مصرف شوند.
  2. غذاهای غنی از ویتامین c و ویتامین e همانند آنتی اکسیدان ها بسیار مفید می باشند.
  3. مواد با خاصیت آنتی اکسیدانی به کاهش تخریب ناشی از رادیکال های آزاد کمک می نمایند، بنابراین برای تقویت و پاک سازی کبد مفیدند.
  4. غذاهای غنی از ویتامین ب عملکرد کبد را تقویت می کنند و به کاهش احتقان کبدی کمک می نمایند.
  5. ویتامین ب 12 نیز به متابولیسم چربی ها و بهبود عملکرد کبد کمک می نماید.
  6. غذاهای غنی از فیبر برای تقویت عملکرد کبدتان ضروری هستند.

ماده دیگری که در برنج باعث شده آن را یک حامی بزرگ برای پوست و موهایمان بدانیم، وجود مقادیر قابل توجه ویتامین B در سبوس برنج است. ویتامین‌های گروه B و بخصوص B5 باعث تحریک سوخت و ساز سلول‌های زنده و فعال پیاز مو می‌شود، یعنی همان چیزی که یک موی فعال برای زیستن و رشد کردن به آن نیاز دارد.

بسیاری از بیماری ها می تواند روند سفید شدن موها را تسریع کند. کمبود ویتامین هایB ، بخصوص اسیدپانتوتنیک و ویتامین B 12 یکی از این موارد است.
بیماری تیروئید، بیماری های سیستم ایمنی، کم خونی، رژیم های سخت و طولانی مدت، بیماری ها و افزایش گلبول های سفید خون نیز باعث سفیدی زودهنگام و بیش از حد موها می شود.

سبوس برنج حاوی املاح معدنی – آهن – منگنز و ویتامین های A – E – B1 – B2 – B5 – B6 بوده.

ویتامین B5 موجود در آن موجب تحریک پیاز مو شده و از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری کرده و هم چنین به مرور زمان موهای سفید را مشکی کرده و موجب رویش مجدد موها میشود.

هنگامیکه محققان از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا داوطلب شدند در برنامه های کاهش وزن به مدت سه ماه شرکت نمایند دستور غذایی آنها بدین صورت بود که یک گروه فقط غلات سبوس دار استفاده نمایند و گروه دیگر نیز تنها غلات تصفیه شده (تماما بدون سبوس) مصرف کنند ، در حالی که دریافتند فیبر موجود در غلات سبوس دار، برخی فوائد انحصاری دارد. متوجه شدند که با خوردن آنها چربی در ناحیه شکم به میزان قابل توجهی ذوب شده است ، همچنین پژوهشگران متوجه شدند که غلات سبوس دار سرشار از منیزیم هستند، که یک ماده معدنی در تنظیم متابولیسم چربی است.

سبوس برنج دارای فیبر فراوان است، استفاده از غذاهای دارای فیبر باعث می‌شود هنگام غذا‌ خوردن زودتر احساس سیری کنیم و چون سبب کندشدن روند هضم می شود بنابراین بعد از صرف غذا مدت بیشتری احساس سیری می کنید. یک نان سبوس دار می تواند شما را به اندازه دو نان سفید سیر کند. نکته دیگر اینکه فیبرها و چربیها را از دستگاه گوارش سریعتر عبور می دهند بنابراین فرصت کمتری برای جذب آنها وجود دارد.

پروفسور منوچهر جعفریان، متخصص و پژوهشگر برجسته علوم تغذیه بعد از 45 سال دوری، به وطن بازگشته و حاصل یافته‌های علمی و آزمایشگاهی این محقق که نتیجه 25 سال تلاش مستمر اوست با خود آورده. یافته‌هایی که در ظاهر آنقدر ساده‌‌اند که عمل کردن به آنها شوخی به نظر می‌رسد. او می‌گوید تغذیه صحیح عامل اصلی سلامت و عادت غذایی غلط که در میان ایرانیان تبدیل به یک فرهنگ شده علت اصلی بیماری‌هاست. طبق گفته او ایرانیان خوب تغذیه می‌کنند اما غلط و با اصلاح الگوی تغذیه‌ای خود به‌راحتی می‌توانیم 120 سال عمر کنیم و علاوه بر نوه‌ها و نتیجه‌ها، ندیده‌هایمان را هم ببینیم. دکتر جعفریان به‌سبک غلط طبخ در ایران اشاره کرده و می‌گوید: «این طبخ غلط باعث شده سبوس و پوسته ارزشمند گندم یا برنج در ایران دور ریخته شود. با دور ریختن پوسته گندم و برنج با دست خود این پل را خراب می‌کنیم.تمام املاح و نیاز بدن در پوست برنج و گندم است که در ایران این پوست جداسازی شده و در اختیار مرغ‌های خوشبخت قرار داده می‌شود.آرد سفید زندگی را کوتاه می‌کند. ما در فرآیند آزمایشی در آزمایشگاه دو دسته موش را انتخاب کردیم. به یک دسته آرد سفید دادیم. همه موش‌ها بعد از دو هفته مردند. اما به موش‌های دسته دوم در سالن دیگر گندم با سبوس داده شد بعد از دو هفته مشاهده کردیم همه می‌جهیدند »
او تاکید می‌کند: «اگر مردم بدانند سبوس در زندگی روزمره چه خاصیتی دارد هرگز این برخورد را با این ماده حیاتی نخواهند داشت.
سبوس چربی‌های اضافی را همراه صفرا می‌گیرد و از سیستم گوارش جدا می‌کند. صفرا را به جای اول خود بازمی‌گرداند و چربی را دفع می‌کند. سبوس بخورید و بعد از سه هفته به آزمایشگاه بروید. خواهید دید که کلسترول شما چقدر پایین آمده است.»

سبوس برنج غنی‌ از ویتامین‌های ب است. این ویتامین‌ها اعمال متابولیک مختلفی را در سیستم‌های اعصاب، سلول‌های خونی و عضلات انجام می‌دهد.
یکی از مهم ترین منابع ویتامین های خانواده B، سبوس است. بنابراین مصرف برنج سبوس دار نیاز بدن به ویتامین های این خانواده را برطرف می کند.به همین دلیل مصرف برنج سبوس دار باعث آرامش اعصاب می شود، به این دلیل که سیستم عصبی به ویتامین B نیاز مبرمی دارد.

خروج از نسخه موبایل