باربیکیو سیمانی از کجا بخریم ؟

باربیکیو چیست؟

در واقع از گذشته تاکنون کباب کردن در سفره های ایرانی یکی از اصیل ترین روش های طبخ به حساب می آمده است و کباب یکی از رایج ترین غذاها در سفره های ایرانی است. به همین دلیل کباب پز روز به روز در بین مردم ایران رواج پیدا می کند و امروزه طرفداران زیادی دارد.

باربیکیو گازی

باربیکیو گازی کباب پز تجهیزاتی است که در محیط های بیرونی مانند باغ، ویلا، بالکن یا حیاط خلوت برای پخت کباب، مرغ کباب و .. انواع و مدل های مختلف کباب پز وجود دارد. یکی از نکات مهمی که قبل از خرید باربیکیو باید به آن توجه کرد، هدف از خرید این تجهیزات و به ویژه توجه به نوع غذایی است که می خواهید با کمک باربیکیو تهیه و تهیه کنید.

نکته مهم دیگر در خرید باربیکیو توجه به قابلیت حمل باربیکیو است. در واقع باید مشخص کنید که آیا می خواهید از کباب یا کباب پز خود در خانه استفاده کنید یا با آن سرگرم شوید. پایداری یا قابل حمل بودن باربیکیو نیز از نکات مهم در انتخاب و خرید باربیکیو می باشد.

علاوه بر این میزان غذایی که می خواهید با کمک باربیکیو تهیه کنید نیز در انتخاب باربیکیو بسیار تاثیرگذار است. در این صورت باید بدانید که می خواهید از کباب پز خود برای مقاصد شخصی استفاده کنید یا می خواهید برای مهمانی های شلوغ غذا تهیه کنید. در خرید کباب پز نکات دیگری را باید رعایت کنید که در زیر این نکات را به شما آموزش داده ایم.

مهمانی های متفاوت در محیط باز با باربیکیو گازی

غذای لذیذ یکی از مهم ترین قسمت های هر مهمانی است. حالا اگر میزبانمان با کباب پذیرایی کند، شکممان را صابون میزنیم و تمام تلاشمان را می کنیم که این مهمانی خوشمزه را از دست ندهیم.

روش های مختلفی برای تهیه یک کباب خوشمزه وجود دارد که یکی از ساده ترین و تمیزترین روش ها استفاده از باربیکیو گازی است. باربیکیو گازی کباب پز انواع مختلفی دارد که هر کدام مزایا و معایبی دارند.

در این مقاله می خواهیم در مورد باربیکیو گازی صحبت کنیم; اگر به فکر تهیه باربیکیو برای منزل، ویلا، بالکن و… خود هستید، این مطلب را بخوانید.

انواع باربیکیو; زغال سنگ، برق یا گاز؟

از نظر تامین حرارت نیز سه نوع کباب پز زغالی، برقی و گازی در بازار موجود است.

کباب زغالی با باربیکیو زغالی : روشی سنتی برای کباب کردن گوشت که به دلیل طعم خاصی که از دود زغال می گیرد، هنوز هم طرفداران خود را دارد. این نوع کباب پزها در اندازه های مختلف موجود هستند. انواع کوچک آن برای سفر استفاده می شود.

باربیکیو برقی: سیستمی که گرمای خود را از برق تامین می کند، با این نوع دستگاه می توان دمای پخت را تنظیم کرد.

باربیکیو گازی: در این دستگاه گرما از گاز سوزی تامین می شود، این دستگاه قابلیت اتصال به لوله گاز شهری یا کپسول گاز را دارد. قیمت سوخت آن کمتر از دو نوع قبلی است.

کباب پز گازی دادلیسان مدل i20

ویژگی محصول

ابعاد

400x250x570 سانتی متر

وزن

7 گرم

اقلام همراه محصول

14 عدد سیخ کوبیده و 14 عدد سیخ جوجه

حداکثر توان مصرفی

100

جنس سطح تابه

گالوانیزه ضد زنگ

امکانات اسپرسوساز

نمایشگر دیجیتال

امکانات ظاهری

در

ویژگی های نظافتی

قابلیت نظافت آسان

نوع

رومیزی

نوع باربیکیو و گریل

گازی

امکانات گریل و باربیکیو

اتصال به گاز شهری

باربیکیو مدل زغالی گازی

ویژگی محصول

ابعاد

66×51×115 سانتی متر

وزن

35000 گرم

اقلام همراه محصول

9عدد ناودانی لعابی

نوع باربیکیو و گریل

گازی

امکانات گریل و باربیکیو

اتصال به گاز شهری

باربیکیو مدل 90+1 گازی زغالی

دارای 9 عدد ناودانی 31 سانتی متر میباشد 1عدد خوارک پز دارای یک عدد باکس جهت زغالی کردن باربیکیو 1عدد شلف 54 سانت در 27 سانت یک دستگیره به طول 5 ساتت به طول باربیکو اضافه میشود یک میز 30 در 40 در کنار باربیکیو 2 عدد چرخ برای جابه جایی که 5 سانت به طول باربیکیو اضافه میشود باربیکیو در حالت در بسته 100x51x115 سانت باربیکیو در حالت در باز 100x71x115سانت باربیکیو در حالت بسنه و میز باز 125x51x115 سانت باربیکیو با گاز شهری کار میکند درصورت تغییر ِِژیگلور به گاز مایع تبدیل میشود

کباب پز گازی دادلیسان مدل 1502

ویژگی محصول

ابعاد

440x260x530 سانتی متر

وزن

7 گرم

حداکثر توان مصرفی

100

جنس سطح تابه

آلومینیوم

امکانات اسپرسوساز

نمایشگر دیجیتال

امکانات ظاهری

در

ویژگی های نظافتی

قابلیت نظافت آسان

نوع

رومیزی

نوع باربیکیو و گریل

برقی

امکانات گریل و باربیکیو

اتصال به گاز شهری

کباب پز گازی دادلیسان مدل i10

ویژگی محصول

ابعاد

400x250x480 سانتی متر

وزن

6 گرم

اقلام همراه محصول

10 عدد سیخ کوبیده و 10 عدد سیخ جوجه

حداکثر توان مصرفی

100

جنس سطح تابه

گالوانیزه ضد زنگ

امکانات اسپرسوساز

نمایشگر دیجیتال

امکانات ظاهری

در

ویژگی های نظافتی

قابلیت نظافت آسان

نوع

رومیزی

نوع باربیکیو و گریل

گازی

امکانات گریل و باربیکیو

اتصال به گاز شهری

کباب پز ضیافت مدل شعله

ویژگی محصول 

ابعاد

540× 300×320 سانتی متر

وزن

8 گرم

اقلام همراه محصول

– دارای سینی استیل – دارای بست و شلنگ گاز

باربیکیو میلاد صنعت گازی مدل S70

ویژگی محصول

امکانات ظاهری

در

ویژگی های نظافتی

قابلیت شست وشو

قابلیت ها

امکان تنظیم شعله

نوع باربیکیو و گریل

گازی

باربیکیو مدل 90+1 گازی زغالی به همراه کاور

ویژگی محصول

ابعاد

96x56x115 سانتی متر

وزن

37000 گرم

اقلام همراه محصول

کاور

ویژگی محصول

ابعاد

800x500x1300 سانتی متر

وزن

13 گرم

حداکثر توان مصرفی

5

جنس سطح تابه

فلز با رنگ استاتیک

توضیحات تنظیم حرارت

قابلیت تنظیم حرارت

باربیکیو مدل 90

ویژگی محصول

ابعاد

96×56×115 سانتی متر

وزن

40000 گرم

اقلام همراه محصول

دارای 9 عدد ناودانی 31 سانتی متر میباشد 1عدد خوارک پز دارای یک عدد باکس جهت زغالی کردن باربیکیو 1عدد شلف 54 سانت در 27 سانت یک دستگیره به طول 5 ساتت به طول باربیکو اضافه میشود یک میز 30 در 40 در کنار باربیکیو 2 عدد چرخ برای جابه جایی که 5 سانت به طول باربیکیو اضافه میشود باربیکیو در حالت در بسته 100x51x115 سانت باربیکیو در حالت در باز 100x71x115سانت باربیکیو در حالت بسنه و میز باز 125x51x115 سانت باربیکیو با گاز شهری کار میکند درصورت تغییر ِِژیگلور به گاز مایع تبدیل میشود

نوع باربیکیو و گریل

گازی

امکانات گریل و باربیکیو

اتصال به گاز شهری

باربیکیو گازی، باربیکیو محبوب خانوادگی

یکی از انواع کباب پزها از نظر تامین حرارت، گریل گازی (گاز پز) می باشد و همانطور که از نام آن پیداست حرارت مورد نیاز برای پخت و پز از طریق گاز تامین می شود. این نوع باربیکیو در صورت اتصال به جعبه گاز قابل جابجایی است.

کباب پز گازی را می توان از مواد مختلفی مانند آجر، سنگ، چدن و فولاد تهیه کرد. این باربیکیو یکی از پرطرفدارترین کباب پزها می باشد.

باربیکیو گازی دارای مدل های متنوعی است، از متداول ترین باربیکیوهای مورد استفاده در آشپزخانه و گاز گرفته تا باربیکیوهای بزرگ چندکاره که در فضای باز و حیاط استفاده می شود.

باربیکیو برقی و گازی

اگر دقت کرده باشید، قبل از ایجاد باربیکیو، مجبور بودیم از یک منقل با زغال برای پخت گوشت ها استفاده کنیم. استفاده از منقل باعث دود زیاد، مشکلات نظافتی و از همه مهمتر عدم سازگاری با محیط زیست به دلیل استفاده از چوب می شد. اما با ظهور باربیکیو، امکان کباب کردن گوشت با سوخت های گازی که ابزاری ناب است، فراهم شده است.

مهم ترین نکته ای که در انتخاب یک کباب پز خوب باید به آن توجه کنید، نوع سوخت مصرفی آن است. باربیکیو در انواع گازها و زغال سنگ موجود است که برخی از آنها ممکن است از برق استفاده کنند که البته به عنوان سوخت استفاده نمی شود.

از آنجایی که در کشور ما کباب پزها عمدتاً در مناطق شمالی کشور و در محیط هایی با رطوبت بالا استفاده می شود، نکته بعدی این است که باید از کباب پز ضد زنگ استفاده کنید. امروزه بهترین سازندگان باربیکیو از آلومینیوم و استیل استفاده می کنند که طراحی و ظاهری درخشان و زیبا خواهند داشت.

برای باربیکیو از چدن استفاده کنید

مهمترین عامل در کباب کردن گرما است که صفحه گریل را حفظ می کند و امکان پخت بدون شعله مستقیم را فراهم می کند. هنگام انتخاب این مورد، بهتر است از کوره چدنی استفاده کنید.

زیرا کباب های تفلون به مرور زمان با حرارت می سوزند. در نتیجه فلز آهن آن پوسیده می شود و بر طعم کباب تاثیر منفی می گذارد. این نوع چدن بهتر است که انتخاب بهتری نسبت به آهن با روکش تفلون است.

قابل حمل بودن صفحات گریل نیز از مواردی است که امکان استفاده از کباب پز را به روش های مختلف ممکن می سازد. یکی از آنها این است که با برداشتن صفحه گریل می توانید گوشت را به سیخ کشیده و کباب کنید.

مزایا و معایب باربیکیو گازی و زغالی

کباب پز گازی به سرعت گرم می شود و به سرعت خنک می شود که تهیه استیک با کیفیت را غیر ممکن می کند. همچنین تمیز کردن آن آسان است. یکی دیگر از مزیت های این نوع فر نسبت به غذایی که می خواهید طبخ کنید، می توانید دمای شعله را نیز کم یا زیاد کنید.

اما باربیکیوهای زغالی چون دمای بالایی دارند و بعدا سردتر می شوند غذا را نرم و آهسته درست می کنند و طعم دودی به آن می دهند. یکی دیگر از مزایای اجاق های ذغالی این است که قیمت بسیار پایینی دارند. اما مشکل دود شدید این است که به سختی تمیز می شوند و همچنین دیرتر گرم می شوند.

با توجه به نیاز باربیکیو بخرید

یکی از ویژگی هایی که در هنگام خرید باربیکیو باید به آن توجه کرد اندازه آن است. اندازه باربیکیو متناسب با میزان غذایی که روی آن تهیه می شود و فضای موجود برای نصب انتخاب می شود. 3 نوع کباب پز از نظر اندازه وجود دارد:

باربیکیو استاندارد برای خانه

باربیکیو یا کباب پز خانگی اغلب به صورت دو شعله طراحی می شوند و می توان از آن برای تهیه غذای 4 تا 6 نفر استفاده کرد. اندازه گریل این کباب پزها معمولا 40*45 سانتی متر است که با توجه به ارزانتر بودن قیمت این نوع کباب پزها نسبت به سایز آنها اغلب خرید می شود. اما ظرفیت محدودی دارند و در مهمانی ها باید غذا در چند دسته روی آن ها پخته شود.

باربیکیوها با اندازه بزرگ

این باربیکیوها برای خانواده های پرجمعیت و استفاده در مهمانی های شلوغ نیز توصیه می شود و به صورت سه شعله در بازار موجود است. بدنه این باربیکیوها اغلب از فلز یا سیمان ساخته شده است.

با این باربیکیوها می توانید برای بیش از 8 نفر غذا تهیه کنید. اما جابجایی این نوع کباب پزها مخصوصا نوع سیمانی آنها بسیار سخت است. قیمت این کباب ها بیشتر است و مصرف سوخت بیشتری نیز دارند. با این حال، آنها بیشتر برای خانواده های پرجمعیت مناسب هستند.

باربیکیوهایی که میتوان حمل کرد

این کباب پزها اغلب برای افرادی مناسب است که به مسافرت می روند و اغلب تعطیلات آخر هفته خود را در طبیعت می گذرانند. در واقع حمل و نقل این باربیکیوها به دلیل اندازه و اندازه برای این افراد بسیار راحت است.

معمولا برای سوخت این کباب ها از زغال چوب استفاده می شود اما در نهایت می توان 3 تا 4 نفر را روی این کباب ها پخت. قیمت این باربیکیوها نیز بسته به نوع و سوختی که دارند متفاوت است.

انواع طرح و رنگ باربیکیو

اگرچه عملکرد دستگاه در اولویت اول تولید کنندگان است. اما سعی می کنند فضای باز مشتریان خود را به یک باربیکیو زیبا و جذاب مجهز کنند.

برای رسیدن به این هدف، باربیکیوهای امروزی از فولاد لعابدار سرامیکی ساخته می شوند و خطوط برجسته و منحنی های به کار رفته روی آنها با فولاد ضد زنگ صیقلی تزئین شده است. همچنین، برای ساخت بدنه تعدادی دیگر از دستگاه های گریل برای ارائه ظاهری مدرن و پیچیده، سازندگان از فولاد ضد زنگ استفاده می کنند.

تقریباً مانند هر وسیله دیگری، هر ساله تعداد زیادی رنگ جدید به لیست رنگ های باربیکیو اضافه می شود. رنگ های سبز، مسی، آبی، قرمز و برنزی تنها چند نمونه از رنگ های استفاده شده در باربیکیو هستند که با خطوط فولادی ضد زنگ ترکیب شده اند تا تضاد چشمگیری در طراحی محصول ایجاد کنند.

بسیاری از برندها با ساخت کابینت های داخلی پیش ساخته برای کباب پز، انتخاب بیشتری را به مشتریان ارائه می دهند. این کابینت ها معمولا از مصالح سنگ یا آجر ساخته می شوند و برای افرادی که از باربیکیو در فضای باز استفاده می کنند بسیار ایده آل هستند.

البته گاهی اوقات کابینت های جلو از چوب ساخته می شوند تا ظاهری جذاب تری داشته باشند و به دلیل اشتعال پذیری چوب روی آن ها باید با پرداخت هزینه اضافی از عایق کاپشن استفاده کرد.

طراحی باربیکیو چه تاثیری در عملکرد آن دارد؟

مطمئنا همه کباب ها به یک شکل درست نمی شوند. شعله های کنترل نشده، توزیع نامتعادل گرما و دمای نادرست حتی بر حرفه ای ترین فرآیند پخت و پز تاثیر می گذارد. از این رو تعدادی کباب پز با ارائه امکاناتی خاص سعی در کاهش این مشکلات و بهبود کیفیت پخت دارند.

افزایش شعله و حرارت در قفسه بالایی کباب پز باعث جدا شدن غذا و ریختن آن روی قفسه پایین یا حتی مشعل ها می شود. به طور کلی، شعله های بزرگ می تواند خوب باشد. اما عدم کنترل آنها قطعا باعث آسیب به مواد غذایی و یا حتی در بدترین حالت منجر به التهاب خواهد شد.

نکاتی برای کنترل و کاهش شعله در باربیکیو:

برای جلوگیری از ریختن مواد غذایی و مایعات روی مشعل ها از محافظ فلزی روی مشعل ها استفاده کنید.
از بریکت های سرامیکی در کف باربیکیو و درست بالای کف فلزی استفاده کنید تا مایعات غذا را قبل از مشتعل شدن جذب کنند.
توجه: بریکت ها باید مرتباً تعویض شوند تا عملکرد خود را حفظ کنند. در صورت جابجایی دیرهنگام، بریکت ها نیز مشتعل می شوند.

به محل خروجی های مشعل دقت کنید. قرار دادن خروجی مشعل در کناره باعث کاهش سوختن غذا می شود.
با کنترل گرمای منتقل شده به صفحه گریل از گرم شدن بیش از حد و مشتعل شدن غذا جلوگیری کنید.

نکاتی برای توزیع مناسب گرما در باربیکیو:

محافظ فلزی مشعل در توزیع یکنواخت گرما موثر است.
محل مشعل باید کمی پایین تر از صفحه گریل باشد تا گرما یکنواخت به تمام قسمت های اجاق گاز منتقل شود.
گریل های DCS دارای میله های سرامیکی هستند که در پایین صفحه قرار گرفته اند تا به توزیع مناسب گرما و جلوگیری از اشتعال غذا کمک کنند.

نکات دیگر برای توزیع ایده آل گرما در باربیکیو:

بسیاری از باربیکیوها از مشعل های BTU استفاده می کنند. این نوع مشعل نزدیک به سطح اجاق گاز قرار گرفته و به فرد اجازه می دهد با اندازه گیری دقیق میزان حرارت، غذا تهیه کند.
از کباب های سه شعله یا بیشتر می توان برای تهیه غیر مستقیم برخی از غذاهای لطیف مانند ماهی، مرغ یا سبزیجات استفاده کرد.
به عنوان مثال ماهی را در مرکز بشقاب کباب پز قرار دهید و مشعل مرکزی را خاموش کنید.

سپس شعله سمت چپ را روی حرارت ملایم و شعله سمت راست را روی شعله زیاد قرار دهید. در این صورت حرارت به درستی به غذا منتقل شده و طعم آن را افزایش می دهد.

جهت سفارش باربیکیو آیلند یوزتک استیل کلیک کنید

دکمه بازگشت به بالا