راهبرد بنیاد مستضعفان توانمندسازی نیروهای مردمی است/ «جایزه توانمندسازی علوی» در انتظار نسل Z

راهبرد بنیاد مستضعفان توانمندسازی نیروهای مردمی است/ «جایزه توانمندسازی علوی» در انتظار نسل Z

محسن مولایی نسب مدیر طرح جایزه توانمندسازی علوی درباره این جایزه گفت: طی یک سال اخیر برنامه های تحولی و تغییر راهبرد را در بنیاد شاهد بوده ایم و تلاش کردیم به جای ورود مستقیم در بحث محرومیت زدایی از ظرفیت مردمی کمک بگیریم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی اخبار ورزشی وی افزود: تلاش ما در این مسیر همکاری با افراد حقیقی و حقوقی برای ترویج فرهنگ همکاری و تعاو ن برای محرومیت زدایی است.

مولایی نسب با بیان اینکه جایزه توانمندسازی علوی به افراد حقیقی و حقوقی که در برنامه های محرومیت زدایی مناطق محروم کمک کرده اند اعطا می شود گفت: شش محور برای این جایزه تعیین شده که یکی از آنها ارتقاء عدالت آموزشی است برای مثال افرادی که کمک به عدالت آموزشی می کنند مثل یک معلم یا مدیر آموزش و پرورش یا یک گروه جهادی که در ساخت مدرسه کمک کرده است.

مدیر طرح جایزه توانمندسازی علوی حوزه ارتقا سلامت اشتغال و ارتقاء معیشت مردم زیرساخت های عمرانی فعالیت های حوزه نوآوری و دانش بنیان و تجربه ها و فعالیت های حوزه مسئولیت اجتماعی را از دیگر محورهای اعطای این جایزه عنوان کرد.

وی ادامه داد: در حکم رهبر معظم انقلاب به رئیس بنیاد مستضعفان تاکید شده که بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان از تبدیل شدن به خیریه و کمک موردی فاصله بگیرند بنابراین تلاش ما این است که افراد و گروه های هدف را توانمند کنیم.

مولایی نسب با بیان اینکه تلاش داریم افراد را در گروه های مختلف شناسایی کنیم اظهار کرد: در این راستا استعدادهای بالقوه شناسایی و تقویت می شوند فرآیند شناسایی هم فراگیر و با استفاده از یک سامانه است که در دسترس عموم قرار دارد.

مدیر طرح جایزه توانمندسازی علوی افزود: افراد در این سامانه اطلاعات خود را وارد می کنند و پس از صحت سنجی رتبه بندی صورت می گیرد گروهی که بالاترین رتبه را داشته باشد وارد مرحله داوری و سپس بررسی میدانی می شود.

مولایی نسب تأکید کرد: این فرآیند اردیبهشت ۱۴۰۴ به اتمام می رسد و در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۴ مراسم اعطای جایزه در تالار وحدت برگزار می شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار اخبار ورزشی درباره جایزه این رویداد و نقش جوانان در این حوزه گفت: جایزه نقدی سکه طلا و کمک هزینه سفر زیارتی است یکی اهداف ما شناسایی افرادی است که توانمندی اجرای قراردادهای ما را دارند بنابراین افراد برگزیده بازوی اجرایی ما می شوند.

مولایی نسب با اشاره به اینکه تجربه افراد برای ما مهم است گفت: تجربه گروه ها در قالب کتابچه تجربیات در حوزه فعالیت های نوآوری اجتماعی و محرومیت زدایی منتشر خواهد شد.

 مدیر طرح جایزه توانمندسازی علوی در پایان گفت: با توجه به اینکه در فعالیت سمن ها و گروه های جهادی بخش قابل توجهی از افراد را نسل z تشکیل می دهند ارتباط عمده ما هم با همین گروه است و عمده تمرکز روی نسل z خواهد بود.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا