فیلر لب بهتر است یا ژل لب؟

فیلر یا همان پرکننده، یک لایه و یا یک بافت بسیار نرم است که به زیر پوست تزریق می شود و هدف اصلی آن، پر کردن چین و چروک های صورت، بازگرداندن ظاهر و بافتی نرم تر به صورت، حجم دهی و جوانسازی می باشد. خانواده ژل‌ها، خود، نوعی از انواع مختلف فیلرها هستند.

تزریق ژل مشهد به لب برای برطرف کردن نقص های لب در افراد صورت می گیرد. برخی از افراد از لب های نازک، کوچک و یا بد شکل خود رضایت ندارند و از آنجا که فرم لب ها می تواند در میزان زیبایی افراد تأثیر بسزایی داشته باشد، تصمیم به تزریق مواد حجم دهنده به لب های خود می گیرند. از این رو لازم است تا این افراد تفاوت فیلر لب با ژل لب و هم چنین مزایا و معایب هر روش و مراقبت های قبل و بعد از انجام این کار را بدانند و مناسب با نیاز خود برای تزریق این مواد اقدام نمایند.

ژل‌های تزریق شونده در لب

ژل‌ها در واقع حجم دهنده هایی هستند که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده اند و ، به عنوان یکی از خدمات رایج در مراکز پوست و سلامتی شناخته شده است، ژل‌ها علاوه بر قابلیت حجیم کردن قسمت هایی از پوست مانند لب ها و گونه برای از بین بردن چین و چروک صورت و جوانسازی هم استفاده می شود.

 

فیلرهای تزریق شونده در لب ها

فیلرها لایه هایی بسیار نرم هستند که تزریق آنها به زیر پوست، صورت می گیرد. با تزریق فیلرها شما قادر خواهید بود بافتی جدید به قسمت هایی از صورت خود اهدا کنید، این تزریق ها بیشتر در لب ها، پیشانی، چانه، بینی، گونه و زیر چشم صورت می گیرد. جنس این فیلرها به گونه ای در نظر گرفته شده است که همخوانی کامل با بافت بدن افراد داشته باشد. می توان گفت تزریق فیلرها به دو دلیل صورت می گیرد: زیبایی و جوانسازی.

تنوع از لحاظ جنس مواد در تزریق ژل‌ها و فیلرها

برای شناخت بهتر از تفاوت فیلر لب با ژل لب باید انواع این دو نوع تزریق را از لحاظ جنس مواد تزریق شونده و همچنین نام‌های تجاری آنها بشناسیم که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد:

  • تزریق ژل: مهم ترین و البته بهترین ژل‌های موجود که امروزه مراکز سلامت و زیبایی از آنها استفاده می نمایند ژل هیالورونیک اسید می باشد.
  • تزریق فیلر: از مهم ترین فیلرها برای تزریق، می‌توان به چربی انسانی و یا هیالورونیک اسید اشاره نمود.

 

یک ژل ایده آل برای تزریق چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

موارد زیادی هستند که می توانند ژل‌های تزریق شده به صورت افراد را به ژل‌هایی مناسب و ایده آل و یا ژل‌های نامناسب و غیر ایده‌آل تبدیل نماید، از مهم‌ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سفتی مناسب ژل (کراس لینک)
  • وسکوزینه ژل (گرانروی)
  • گلوله‌ای نشدن ژل بعد از گذشت زمان
  • یکنواخت بودن میزان جذب ژل در بافت مورد نظر
  • چسبندگی مناسب ژل به بافت مورد نظر
  • داشتن زنجیره متصل به هم در ساختار ژل

 

اهمیت سازگاری مواد تزریق شونده با بدن انسان

نکته‌ی قابل توجه در تزریق هر نوع حجم دهنده در لب ها و یا قسمت های دیگر صورت افراد، این است که مواد تزریق شونده باید از ماده ای سازگار با بدن انسان ساخته شده باشد. ناسازگاری این مواد با بافت بدن، می تواند عواقب نامطلوبی را برای افراد به همراه داشته باشد در نتیجه اگر بنا به دلایل مختلف تصمیم به تزریق این مواد حجم دهنده به قسمتی از صورت خود گرفته اید، حتما به یک کلینیک پوست و مو معتبر و دارای مجوز مراجعه نمایید و اطمینان حاصل کنید که ژل مورد استفاده، دارای مجوز وزارت بهداشت و درمان می باشد. متأسفانه به دلیل محبوبیتی که در سال‌های اخیر، تزریق ژل‌ها و تزریق فیلر پیدا نمود، فرصتی برای افراد سود جو پیدا شده تا بدون در نظر گرفتن سلامت مراجعه کنندگان از موادی در این تزریق ها استفاده نمایند که سلامت بافت‌های موجود در قسمت های تزریق شده را به خطر اندازد.

 

اهمیت جذب مواد تزریق شده در ژل‌هایی که به لب وارد شده اند

یکی از موارد حائز اهمیت در تزریق ژل‌ها این است که مواد تزریق شده به لب، به بافت موجود در لب جذب شوند و این جذب به صورت یکپارچه و یکنواخت صورت گیرد. در صورتی که این جذب به درستی صورت نگیرد، می‌تواند در نتیجه‌ی عمل تزریق تاثیر گذار باشد و سبب نارضایتی فرد باشد. لذا بهتر است این تزریق ها را در مراکزی انجام دهید که نسبت به صحت کار آنها و تخصص و تجربه‌ی کافی آنها در این زمینه اطمینان داشته باشید. ممکن است در برخی از مراکز، هزینه های کمتر و یا تبلیغات فریبنده شما را در این راه گمراه نماید؛ پیشنهاد ما به شما تحقیق قبل از هر گونه اقدامی برای تزریق می باشد.

 

استفاده از ژل‌ها و فیلرها در قسمت‌های دیگر صورت

تزریق ژل در قسمت های دیگری از صورت نیز اتفاق می افتد. افراد علاوه بر تزریق ژل در لب‌ها و گونه های خود، برای برطرف کردن قوز موجود در بینی، برای از بین بردن گودی و سیاهی‌های موجود در زیر چشم (تزریق در پوست زیر چشم)، برای رفع چین و چروک های موجود در پیشانی، خط اخم و خط خنده و مواردی دیگر نیز از تزریق ژل استفاده می کنند.

 

مراقبت های قبل از تزریق ژل و فیلر

یکی از مهم ترین مسائلی که نیاز است در مبحث تفاوت فیلر لب با ژل لب به آن بپردازیم مراقبت های قبل از تزریق ها است. باید دانست، مراقبت های قبل از انجام این دو نوع تزریق، بیشتر از تفاوت، دارای شباهت می باشد، البته بهتر است فرد قبل از انجام تزریق، نسبت به بایدها و نبایدهای قبل از تزریق با متخصص پوست گفتگویی داشته باشد و خطرهای موجود در این زمینه را تا حد ممکن کاهش دهد. اگر از داروی خاص استفاده می‌نمایید، حتما آن را به اطلاع پزشک متخصص برسانید.

از شباهت های مراقبتی قبل از تزریق می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • از مصرف دارو هایی مانند آسپرین و ایپوبروفن و داروهای مشابه آنها خودداری شود (حداقل یک هفته قبل از تزریق).
  • پرهیز از مصرف روغن ماهی و مصرف ویتامین E.
  • اجتناب از مصرف هر گونه نوشیدنی الکلی.

 

آیا تزریق ژل و فیلر مطمئن و امن است؟

هر دو روش تزریق (تزریق ژل لب در مشهد و تزریق فیلر) روش های خطرناکی نیستند و سلامت افراد را تهدید نخواهند کرد، اما مسأله‌ی مهم این است: آیا کسانی که این تزریق را انجام می دهند دارای مجوزها و تاییدیه‌هایی دال بر صلاحیت آنها برای انجام این عمل هستند یا خیر.

از این رو پیشنهاد ما به شما این است: مراکزی را انتخاب نمایید که با بهره گیری از متخصصان با صلاحیت، این تزریق‌ها را انجام می دهند؛ چرا که برای انجام کلینیک ها و مراکز درمانی نیازمند تخصص و تجربه مربوط می‌باشند.

 

مدت زمان ماندگاری مواد تزریق شده‌ی حجم دهنده

یکی از مسائل حائز اهمیت در تزریق ژل‌ها و فیلرها، مسأله‌ی ماندگاری و دوام آنها می باشد. به طور معمول افراد تمایل دارند تا روشی را برای تزریق برگزینند که دارای دوام و ماندگاری بیشتری باشد. اما باید دانست که دوام این تزریق ها به فاکتورهایی از جمله نوع پوست فرد، محل تزریق و میزان تزریق و البته جنس و نوع مواد تزریق شونده بستگی دارد. به طور معمول می توانیم بگوییم که مدت ماندگاری این تزریق ها بین 6 ماه تا 1سال می باشد. این ژل‌ها و فیلرها دائمی نیستند و بعد از آن فرد می تواند برای تزریق مجدد اقدام نماید.

 

محدودیت نوشیدن مایعات با نی بعد از تزریق فیلر و ژل

یکی از مواردی که بعد از تزریق ژل و یا فیلر باید از آن دوری کرد، نوشیدن مایعات با استفاده از نی می باشد. البته افرادی که به این نوع نوشیدن مایعات علاقه و یا عادت دارند نیازی نیست در این خصوص نگرانی داشته باشند، این محدودیت ها موقتی می باشد و بعد از گذراندن بازه ی زمانی خاص (این زمان توسط متخصصین باید تعیین گردد) می توانند از نی ها برای نوشیدن مایعات استفاده نمایند.

کبودی های بعد از تزریق ژل و فیلر در لب

وجود کبودی ها از عوارضی است که به صورت موقت بعد از تزریق ژل‌ها و یا فیلرها در صورت افراد مشاهده می نماییم، برای کمتر شدن میزان این کبودی ها قبل از عمل تزریق باید به توصیه های پزشکان در این خصوص و باید و نبایدهای آنها عمل نمود تا بتوان میزان این کبودی ها را به حداقل رساند. لازم به ذکر است که وجود این کبودی های موقتی در تمامی افراد مشاهده نمی شود. البته باید دانست که نمی توان به این مورد برای تفاوت فیلر لب با ژل لب اشاره نمود چون در هر دوی این تزریق ها این احتمال وجود دارد که این کبودی ها را به صورت مختصر را مشاهده نماییم.

از ماساژهای صورت بعد از تزریق ژل و یا فیلر خودداری نمایید

یکی دیگر از مواردی که نیاز است افراد بعد از تزریق ژل و فیلر تا مدت زمانی خاص از انجام آن خودداری نمایند ماساژهای صورت می باشد. چرا که این کار می تواند مواد تزریق شده را تحت تاثیر قرار دهد از این رو لازم است بعد از این تزریق ها این ماساژها را تا مدت زمانی خاص کنار گذارید و نسبت به محافظت از ژل‌ها و یا فیلرها محتاط عمل نمایید.

 

چه مقدار ژل و فیلر برای تزریق در لب نیاز است؟

مقدار تزریق ژل و یا فیلر در هر فرد می تواند متفاوت باشد و عوامل زیادی می تواند بر میزان آن موثر باشد. از مهم‌ترین آنها می توان به تصمیم شما در خصوص میزان برجسته شدن لب ها و اجازه ی پزشک متخصص، اشاره کرد. معمولا در مورد میزان این ژل‌ها و فیلرها، در جلسات مشاوره قبل از تزریق تصمیم گیری می‌شود. برای مشاهده‌ی نتیجه‌ی بهتر از این تزریق‌ها، جلسات مشاوره قبل از تزریق را جدی بگیرید و دغدغه ها و سلایق خود را با پزشک متخصص در میان گذارید.

 

عوارض جانبی تزریق ژل و تزریق فیلر در صورت چیست؟

امروزه افراد زیادی برای برطرف کردن نقص های موجود بر پوست خود اقدام به تزریق ژل و یا می نمایند، این تزریق ها می تواند به دلیل زیبایی و یا جوانسازی پوست صورت گیرد. اما آیا این عمل برای ما عوارضی به همراه خواهد داشت یا خیر؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت خیر، هر دو این روش ها مورد تایید وزارت بهداشت و درمان می باشند و کاملا بی خطر و امن می باشند، اما ممکن است عوارضی جزئی و مقطعی را در این تزریق ها مشاهده نماییم. این عوارض عبارتند از:

  • وجود کبودی ها در محل تزریق و یا اطراف محل تزریق فیلر و یا ژل.
  • وجود تورم در محل تزریق و یا اطراف محل تزریق فیلر و یا ژل.

 

کلام آخر در خصوص تفاوت تزریق فیلر لب با تزریق ژل لب

در نهایت باید گفت، پزشک متخصص پوست و مو، بهترین کسی است که می‌تواند به شما راهنمایی‌هایی در خصوص نحوه‌ی تزریق، و نوع تزریق مناسب پوست شما ارائه نماید. در نتیجه پیشنهاد ما به شما این است که بعد از مطالعه‌ی تفاوت فیلر لب با ژل لب به نتیجه گیری قطعی نرسید و با پزشک متخصص، در این زمینه مشاوره داشته باشید.

دکمه بازگشت به بالا