قهوه برای حالت تهوع خوبه

شفقنا زندگی- بحث درباره “خوبی” و “بدی” نوشیدن قهوه هرگز به پایان نمی رسد. بنابراین، ما را مجبور می کند که استدلال های اصلی برای نوشیدن و یا ننوشیدن قهوه را مرور کنیم. برخی از مزایای ذکر شده برای نوشیدن قهوه خیره کننده هستند. دو مطالعه جامع نشان دادند که نوشیدن قهوه زندگی طولانی تری را موجب می شود. ظاهراً نوشیدن بیشتر قهوه با خطر کمترمرگ مرتبط است. نکته ی شگفت آورتر این که، نوشیدن قهوه بیشتر احتمال مرگ در اثر بیماری های قلبی، سکته مغزی، سرطان، بیماری های کلیوی، دیابت و بیماری های مزمن تنفسی را کاهش می دهد. به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، سه مزیت دیگر نوشیدن قهوه به شرح زیر است: قهوه سرشار از آنتی اکسیدان های مفید است.

قهوه

این خصوصیت ممکن است حتی از آنهایی که در کاکائو یا بعضی از اشکال برگهای چای موجود هستند، قوی تر باشد. قهوه در مبارزه با آسیب رادیکال آزاد مؤثر است. این بدان دلیل است که قهوه باعث افزایش مقدار آنتی اکسیدان ها در خون می شود. دو مورد از آنتی اکسیدان های اصلی که مسئولیت اکثر فواید قهوه را دارند، اسید کلروژنیک و اسید کافئیک هستند. این ترکیبات می توانند از سلولها در برابر آسیب و استرس اکسیداتیو محافظت کنند. قهوه از سلامت کبد محافظت می کند. نوشیدن قهوه گردش خون را افزایش داده و باعث تحریک کبد می شود.  اما نکات منفی مصرف قهوه شامل موارد زیر است: قهوه می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.

از بدترین آنها حالت تهوع، استفراغ و اسهال است. قهوه باعث ایجاد اثر ملین ناشی از ترشح گاسترین، نوعی هورمون می شود که باعث تحریک حرکت در دستگاه گوارش می شود. کافئین همچنین می تواند علائم بیماری ریفلاکس معده به دستگاه گوارش را بدتر کند، که با سوزش سر دل، حالت تهوع و استفراغ مشخص می شود. قهوه می تواند خلق و خوی را تغییر داده و اضطراب را افزایش دهد. کافئین می تواند بر روی عضلات، هورمون ها، عملکرد انتقال دهنده های عصبی و سیگنالینگ عصبی تأثیر بگذارد. این مشکلات در افرادی که شرایط سلامتی موجود مانند مشکلات قلبی یا دیابت دارند، آشکار خواهد شد. قهوه می تواند کالری بالایی داشته باشد. مخلوط کردن قهوه با خامه و شکر می تواند باعث تجمع کالری های اضافی شود و در کل مانع کاهش وزن شود.

قهوه می تواند ابهداشت نیوز : اگر قهوه را بخشی از روتین صبحگاهی خود کنید تا تمرکزتان افزایش پیدا کند، به نتیجه زیادی نمی‌رسید پس بهتر است که کمی زمان مصرف آن را تغییر دهید. a  بسیاری از افراد حقیقتاً روز خود را با خوردن قهوه شروع نمی‌کنند و جالب است بدانید که قهوه بهترین راه برای افزایش انرژی بعد از بیداری نیست. در بخش‌های قبلی بهداشت و سلامت کامل گفتیم که قهوه به شما کمک می‌کند تا هوشیاری بیشتری داشته باشید و بدون اتلاف انرژی، تمرکز خود را بالا ببرید و این یک علامت خوب از خوردن قهوه است. اگر احساس اضطراب، گرسنگی، افسردگی، حالت تهوع یا احساسات عجیب و غریب و بی خوابی دارید، پس بهتر است که در مورد خوردن قهوه و کافئین تجدید نظر کنید.

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه

شاید شما هم جزء آن دسته از افرادی باشید که روز خود را با یک قهوه گرم شروع می‌کنید و یا شاید نیاز به راهنما خرید قهوه ساز دارید . اما بهتر است بدانید که بهترین زمان برای نوشیدن قهوه؛ در میانه صبح و ظهر است. قهوه به دلیل این که قهوه در خودش کافئین دارد، تحریک کننده بسیار شدیدی است و سطح کورتیزول را بالا می‌برد. کورتیزول هورمون اصلی استرس در بدن است که باعث تنظیم متابولیسم و سیستم ایمنی و قند خون می‌شود و افزایش سطح کورتیزول طبیعتاً ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بعد از بیداری به اوج خودش می‌رسد.

از آن جایی که کورتیزول متابولیسم و سوخت و ساز را تحریک می‌کند، در نتیجه باعث انرژی بیشتر و هوشیاری بیشتر در طول روز خواهد شد. برای اینکه سطح کورتیزول را متعادل نگه دارید، یک فنجان قهوه یک یا ۲ ساعت بعد از بیداری میل کنید. تحقیقات نشان می‌دهد کورتیزول بعد از بیداری هنوز سطح بالایی دارد؛ بنابراین بهتر است که صبر کنید تا به میانه صبح یعنی قبل از ظهر نزدیک شوید و زمانی که سطح کورتیزول پایین‌تر می‌آید، از قهوه استفاده کنید.

قبل از ورزش

بعضی از افراد روز خود را با قهوه شروع می‌کنند، اما بعضی دیگر هنگامی که انرژی زیادی دارند، می‌خواهند مثلاً قبل از ورزش قهوه بنوشند. قهوه باعث می‌شود که بعد از نوشیدن آن احساس انرژی بالایی داشته باشید. اگر به دنبال افزایش راندمان ورزشی خود هستید و می‌خواهید کار مهمی را به انجام برسانید، ۳۰ دقیقه زودتر از ورزش قهوه بنوشید. مصرف قهوه قبل از ورزش یا هنگام ورزش به شما انرژی بیشتری می‌دهد. تمرکز و هماهنگی بدن را بالا می‌برد و باعث کاهش میزان درد بدن می‌شود.

بعد از خواب ضعیف شبانه‌

می‌توانید قهوه را هر زمان که نیاز به تمرکز بیشتر داشتید، مثلا قبل از یک امتحان یا یک ارائه در محل کار؛ مصرف کنید. مطالعه‌ای در اکتبر سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد؛ کافئین می‌تواند برای افرادی که آشفتگی خواب دارند احساس بهتری ایجاد کند. پس اگر شب گذشته خوب نخوابیده بودید، روز بعد با قهوه آن را جبران کنید. می‌توانید بیشترین سطح هوشیاری را با رعایت نکات زیر به دست بیاورید: ۲۰۰ میلی گرم یا تقریباً دو فنجان قهوه درست بعد از بیداری ۲۰۰ میلی گرم قهوه دیگر چهار ساعت بعد .

چه میزان قهوه بنوشیم؟

مطالعات پیشنهاد می‌کنند که بیشتر از ۴۰۰ میلی گرم قهوه که تقریباً برابر با ۴ الی ۵ فنجان می‌شود، استفاده نکنید. افرادی که مقاومت به کافئین یا حساسیت به کافئین دارند، می‌توانند میزان مصرف آن را کمتر کنند یا به طور کل قهوه را حذف کنند، اما پیشنهاد ما این است که در بیشترین حالت ممکن ۲ فنجان قهوه استفاده کنید و در زمانی که باز هم نیاز بیشتری به انرژی داشتید، چای سبز بنوشید. مصرف قهوه زیاد ممکن است باعث اضطراب بیش از حد، بی خوابی و افزایش سطح کورتیزول شود و نتیجه عکس بدهد که افزایش سطح کورتیزول هم باعث مشکلات سیستم ایمنی و فشار خون خواهد شد. همچنین این که شما قهوه را با شکم خالی بنوشید، هم وضعیت را متفاوت می‌کند و بهتر است

سایر نکات

قهوه را در انتهای روز استفاده نکنید، زیرا کیفیت خواب شما را به هم می‌ریزد. قهوه می‌تواند عملکرد شما را بهبود ببخشد، اما عوارض جانبی آن آشفتگی خواب است. البته برای کسانی که حساسیت دارند، قهوه خیلی دیر اثراتش از بدن پاک می‌شود. بعضی از افرادی که به قهوه حساسیت دارند، بهتر است بعد از این که نصفی از روز گذشت، دیگر قهوه استفاده نکنند. اگر به طور کل در خوابیدن مشکل دارید؛ بهتر است که قهوه را قبل از وسط روز بنوشید. نوع قهوه مصرفی هم اهمیت دارد. تمرکز شما باید روی این باشد قهوه سبک بخورید تا کیفیت بالاتری داشته باشد. بهترین راه این است که از قهوه‌های ارگانیک استفاده کنید که معمولاً اثرگذاری بیشتری دارد.

افرادی که به قهوه حساسیت دارند، بهتر است که قهوه بدون کف استفاده کنند که بهتر از قهوه‌های دیگر است. قهوه سبک و مدیوم رست هم پلی فنول بالایی دارد و بیشترین فواید سلامتی را برای شما خواهد داشت. بخش صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.  عتیاد آور باشد.  نوشیدن زیاد کافئین ممکن است منجر به مصرف بیش از حد کافئین شود. همچنین این خطر وجود دارد که مصرف بیش از حد کافئین بدن را بیش از حد تخریب کرده و غده های فوق کلیه را بسوزاند. فردی که اعتیاد به قهوه دارد و قادر به مصرف مقادیر مورد استفاده آن نیست، می تواند از سردرد، اضطراب، تحریک پذیری، خستگی و مشکلات گوارشی رنج ببرد.

دکمه بازگشت به بالا