بهترین لپ تاپ های اقتصادی بازار

متاسفانه لپ تاپ دیگر کالایی نیست که به راحتی بتوان آن را تهیه کرد. حالا برای خرید لپ تاپ نو در خوش بینانه ترین حالت باید 10 میلیون تومان هزینه کنید. در چنین وضعیتی، دانشجویان قشری هستند که بیشترین سختی را متحمل می شوند؛ کسانی که به دلیل وضعیت تحصیلی مجبور ند لپ تاپ تهیه کنند؛ ولی اکثرشان نمی توانند چند ده میلیون تومان برای خرید لپ تاپ مناسب بپردازند.

لپ تاپ

وضعیت نابه سامان بازار باعث شد راهنمای خرید بهترین لپ تاپ دانشجویی را تهیه کنیم. در این مقاله، قصد داریم بهترین لپ تاپ های ارزان قیمت بازار را معرفی کنیم تا بتوانید با کمترین هزینه، بهترین کامپیوتر شخصی قابل حمل را بخرید؛ البته فراموش نکنید در شرایطی که عادی سر به فلک کشیده و حتی از مرز 100 میلیون تومان نیز عبور کرده، منظور از «لپ تاپ ارزان قیمت» دستگاه هایی با قیمت بین 10 تا 40 میلیون تومان است.

دنیای لپ تاپ شامل مدل های زیادی از برند های متنوعی است که هریک از آن ها با چندین مشخصات فنی عرضه می شوند؛ موضوعی که به پیچیدگی بیش از حد خرید، به خصوص برای کاربران عادی با اطلاعات اندک از دنیای سخت افزار می انجامد. به همین دلیل برای خرید لپ تاپ با هر بودجه ای، نکاتی مهم را ذکر می کنیم که با در نظرگرفتن آن ها، بهترین گزینه را برای کاربری خود می توانید انتخاب کنید؛ حتی گزینه ای که شاید در فهرست پایین وجود نداشته باشد.

لپ تاپ های اقتصادی برای کاربری های عادی مانند گشت و گذار در اینترنت، کار با نرم افزارهای مجموعه آفیس، ویرایش سبک تصاویر، تماشای فیلم و لذت از موسیقی کاربرد دارند. با اینکه امکان اجرای نرم افزار های مهندسی دردسترس است، نباید انتظار اجرای سریع و بدون مشکل پروژه های سنگین را داشته باشید. اگرچه با بودجه ی بالاتر از 30 میلیون تومان می توان لپ تاپ هایی را یافت که برای اعمال سنگین تر گرافیکی و پردازشی و حتی گیمینگ مناسب باشند که در این راهنمای خرید آن ها را قید خواهیم کرد. با درنظرگرفتن کاربری های مذکور، به نکات زیر توجه کنید:

  • پردازنده مرکزی یا CPU مهم ترین عنصر در خرید لپ تاپ به شمار می رود. اول پردازنده را انتخاب کنید و سپس با توجه به آن لپ تاپ های مناسب خود را بیابید. با وجود گزینه های ارزان تر مجهز به پردازنده های سلرون و پنتیوم، اما پیشنهاد ما حداقل مدل های مجهز به Core i3 است تا اگر در آینده به اموری با توان پردازشی بیشتر نیاز داشتید، با مشکل حادی مواجه نشوید؛ اما اگر هزینه ی زیادی نمی خواهید کنید، ناچار به خرید لپ تاپی پایین رده هستید.
    • یکی دیگر از نکات مهم برای خرید لپ تاپ دانشجویی، مسئله ی پردازند ه ی گرافیکی (GPU) آن است. اگر مشغول به تحصیل در رشته هایی مانند مهندسی معماری، مکانیک، عمران و سایر رشته هایی که احتمالاً با نرم افزارهای مدل سازی سه بعدی و رندرینگ سروکار دارند، باید به سراغ لپ تاپ هایی بروید که از پردازنده گرافیکی مجزا استفاده می کنند، چراکه بسیاری از این نرم افزارها، با گرافیک یکپارچه با CPU کار نمی کنند یا نیاز به شتاب دهنده سخت افزاری گرافیک دارند.
      • حافظه ی SSD نقش بسیار مهمی در عملکرد کامپیوتر ایفا می کند. با توجه به نبود SSD و استفاده از هارد دیسک های معمولی در برخی از لپ تاپ های ارزان قیمت، به شدت پیشنهاد می کنیم افزودن SSD و جایگزین کردن آن با هارد دیسک را پس از خرید لپ تاپ برنامه ریزی کنید. حتی تهیه ی حافظه ی SSD با ظرفیت خیلی کم برای ویندوز و نرم افزارهای اصلی، می تواند سرعت لپ تاپتان را افزایش چشمگیری دهد.
    • پیشنهاد می کنیم که به سراغ دستگاه هایی بروید که به حداقل هشت گیگابایت رم مجهز شده اند. در صورتی که بودجه زیادی ندارید، می توانید مدلی با چهار گیگابایت رم بخرید تا در آینده چهار گیگابایت رم دیگر به آن بیفزایید.

توجه کنید که در رده ی قیمتی لپ تاپ اقتصادی، یکی از راهکارها می تواند خرید لپ تاپ دست دوم با سخت افزار قوی تر از لپ تاپ نو باشد؛ اما ما این راهکار را برای کسانی که دانش سخت افزاری چندانی ندارند، به هیچ وجه پیشنهاد نمی کنیم؛ به ویژه اگر شخص فروشنده فرد آشنا و معتمدی نباشد. همچنین، پیشنهاد می شود حتماً «» را مطالعه کنید.

بهترین لپ تاپ دانشجویی تا 10 میلیون تومان

اگر نخواهید لپ تاپ دست دوم بخرید، باید بدانید در زمان نگارش مقاله ی پیش رو، حداقل باید حدود 10 میلیون تومان برای خرید لپ تاپ اقتصادی نو هزینه کنید. در این بازه ی قیمتی، لپ تاپ های زیادی در بازار وجود دارد که اکثرشان هم مشخصات کم وبیش یکسانی دادر بازار ایران هزاران مدل لپ تاپ در بازه های قیمتی گوناگون به فروش می رسد؛ اما شاید تعداد انگشت شماری از آن ها ارزش خرید داشته باشند و همین موضوع می تواند باعث گمراهی کاربر و صرف هزینه ی بیهوده باشد؛ بنابراین با مقاله ی پیش رو، به صورت کلی بهترین لپ تاپ های بازار ایران در سال 2023 را برای دو نوع کاربری روزمره یا بازی/مهندسی معرفی می کنیم.

به طور کلی هنگام خرید لپ تاپ، گذشته از مواردی همچون کیفیت ساخت و طراحی ظاهری، باید به موارد زیر نیز توجه کرد:

  • پردازنده: برای کاربری های روزمره، پردازنده ی کم مصرف، مانند سری U اینتل و AMD و برای کاربری های جدی تر، پردازنده های پرقدرت مانند سری H این شرکت ها مناسب خواهد بود.
  • گرافیک: کاربری هایی مثل بازی و طراحی به کارت های گرافیک قدرتمند نیاز دارند؛ اما برای کاربری های روزمره، گرافیک یکپارچه با پردازنده کافی است.
  • رم: برای کاربری های روزمره به ویژه برای کسانی که تب های باز زیادی روی مرورگرشان دارند، حداقل 8 گیگابایت رم توصیه می شود؛ اما کاربری های جدی تر به 16 گیگابایت یا بیشتر نیاز دارند.
  • صفحه نمایش: نمایشگرهای IPS با وضوح Full-HD یا QHD و روشنایی بیش از 200 نیت را توصیه می کنیم.
  • حافظه: اجرای سریع نرم افزارها و محیط پویای سیستم عامل در گرو استفاده از حافظه های پرسرعت SSD با رابط NVMe است.
  • کیبورد و ترک پد: به فاصله ، چینش، عمق و نوع بازخورد کلیدها در کنار ابعاد ترک پد و پشتیبانی آن از ژست های حرکتی ویندوز توجه کنید.
  • شارژدهی: به ظرفیت باتری و پردازنده دقت کنید، دستگاه هایی با ماهیت گیمینگ معمولاً بیش از 5-6 ساعت شارژدهی ندارند.
  • ابعاد و وزن: چنانچه برای کاربری های روزمره قصد خرید لپ تاپ دارید، بهتر است مدلی سبک با نمایشگر 14 اینچ یا کوچک تر انتخاب کنید.

چه لپ تاپی «بهترین لپ تاپ» است؟

در مقاله ی پیش رو، قصد داریم تا بهترین و جدیدترین لپ تاپ های بازار را به صورت یکجا برای کاربری های روزمره و بازی/مهندسی در بازه های قیمتی مختلف معرفی کنیم. توجه داشته باشید معیار اخبار ورزشی برای انتخاب بهترین لپ تاپ صرفا روی ارائه بهترین و به روزترین پیکربندی سخت افزاری متمرکز نیست، بلکه کلیه ی پارامترهایی که در تجربه ی نهایی استفاده از لپ تاپ تاثیرگذار هستند در تمامی گزینه های منتخب اخبار ورزشی مدنظر قرار گرفته اند. از این رو، کلیه ی لپ تاپ های بالای 30 میلیون تومان (حتی لپ تاپ های گیمینگ) علاوه بر پیکربندی سخت افزاری، از فیلترهای زیر عبور کرده اند تا معقول ترین گزینه به عنوان بهترین لپ تاپ انتخاب شود.

  • فناوری پنل، کیفیت و دقت نمایش رنگ نمایشگر: در انتخاب لپ تاپ باید به همان اندازه ای که به سخت افزار لپ تاپ اهمیت می دهید، در مورد نمایشگر آن نیز حساسیت به خرج دهید. یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که لپ تاپ های بازار (به خصوص لپ تاپ های گیمینگ اقتصادی) با آن دست و پنجه نرم می کنند، استفاده از پنل هایی با فناوری قدیمی، دقت رنگ پایین و زاویه ی دید محدود برای کاهش قیمت تمام شده است؛ بنابراین در انتخاب مدل ها سعی کرده ایم محصولاتی را دست چین کنیم که در هر بازه ی قیمتی از باکیفیت ترین پنل ها بهره می برند. به همین منظور به درصد پوشش فضای رنگی (sRGB ،DCI-P3 و NTSC) و فناوری نمایشگر هر مدل در ذیل آن اشاره کرده ایم. نمایشگرهایی با فناوری IPS و پوشش کامل فضای رنگی sRGB ایدئال هستند.
    • حمل پذیری: بسیاری از دستگاه های موجود در بازار به معنای واقعی کلمه، ماهیت قابلیت حمل لپ تاپ را با طراحی عجیب، غیرارگونومیک، ضخیم، سنگین وزن و در نهایت بی اعتنایی سازنده به استفاده از متریال سبک یا طراحی غیربهینه ی برد مدار چاپی زیر سوال برده اند. گاهی اوقات سازندگان با به کارگیری طراحی های فضایی و غیرعادی سعی دارند تا محصولاتشان را متفاوت جلوه دهند که این موضوع چندان برای یک دستگاه قابل حمل قابل هضم نیست.
  • کیفیت و متریال به کاررفته در ساخت شاسی و بدنه: یک لپ تاپ خوب، علاوه بر سخت افزار به روز و قطعات کارآمد، باید از کیفیت ساخت معقولی نیز برخوردار باشد. برخی از لپ تاپ های قدرتمند بازار که در سطح پرچمدار نیز ظاهر می شوند، از ضعیف ترین بدنه با استحکام پایین و کیفیت نامرغوب بهره می برند که هیچ حسی از محصول باکیفیت را به کاربر منتقل نمی کنند و حتی ممکن است عمر مفید بسیار کوتاه تری داشته باشند.
  • سری محصول: برندهایی که تنوع بالایی از محصولات دارند، این محصولات را در سری های مختلف عرضه می کنند و هر سری با تمرکز روی موارد خاصی تولید می شود تا کاربر بتواند با توجه به خواسته هایش، از میان محصولات سری مناسب خود، گزینه ی موردنظر را انتخاب کند؛ برای مثال برخی از سری های گیمینگ مانند TUF ایسوس از دسته ی لپ تاپ های اقتصادی به شمار می روند که صرفا روی ارائه قدرتمندترین پیکربندی سخت افزاری تمرکز دارند و بخش های دیگر از اهمیت کمرنگ تری برخوردار هستند، بنابراین ممکن است به همین علت درمجموع انتخاب مناسبی به عنوان بهترین لپ تاپ نباشند.
    • شارژدهی: طول عمر باتری لپ تاپ یکی دیگر از نکات حائز اهمیت است که به واژه ی «لپ تاپ» معنا می بخشد. این موضوع چندان در مورد لپ تاپ هایی با پردازنده های پرمصرف موضوعیت ندارد؛ اما در مورد لپ تاپ هایی که برای استفاده ی روزمره مناسب هستند، سعی شده تا دستگاه هایی با ظرفیت باتری بالا انتخاب شوند.

آیا لپ تاپ های زیر 20 میلیون تومان ارزش خرید دارند؟

متاسفانه نرخ نجومی ارز و مشکلات موجود بر سر واردات کالا باعث شد تا نیز همچون دستگاه های الکترونیکی دیگر، به صورت سرسام آوری افزایش یابد؛ به طوری که امروز به سختی می توان لپ تاپ کاملاً کارآمدی را تا 15 یا 20 میلیون تومان پیدا کرد. با کمال تاسف باید گفت اغلب لپ تاپ های نو موجود در بازار به خصوص لپ تاپ های زیر 20 میلیون تومان، از کیفیت تولید بسیار پایین تری نسبت به لپ تاپ های معمولی و نه چندان گران قیمت در بازارهای جهانی برخوردار هستند.

استفاده از متریال درجه چندم به منظور کاهش قیمت تمام شده ی ارزان ترین لپ تاپ های نو موجود در بازار تنها در جنس بدنه خلاصه نمی شود، بلکه نوع فناوری و کیفیت قطعات مهمی چون نمایشگر، کیبورد و ترک پد و اسپیکر در قیمت محصول دخیل هستند؛ موضوعی که در خرید لپ تاپ چندان بدان توجه نمی شود. لپ تاپ های ارزان قیمت بازار حتی با وجود سخت افزار جدید از ابتدایی ترین پنل های نمایشگر با فناوری های قدیمی بهره می برند؛ بنابراین صرف نظر از دارا نبودن حداقل استانداردهای وضوح، دقت رنگ و زاویه ی دید، تجربه ی بسیار نازل و کم کیفیتی را عاید کاربر خواهند کرد. سایر بخش ها نیز به همین صورت در تجربه ی استفاده از دستگاه ها تاثیرگذار خواهند بود.

پس در مقاله ی پیش رو ضمن راهنمایی شما برای خرید لپ تاپ با کمترین بودجه ی ممکن، توصیه می کنیم که تا زیر 20 میلیون تومان به سراغ خرید لپ تاپ های دست دوم و استوک از مراکز معتبر بروید که در میان آن ها می توان مدل هایی با ارزش خرید و کیفیت ساخت بسیار بالاتر از لپ تاپ های نو را یافت. پیش تر در به صورت مفصل در مورد نکاتی صحبت کرده ایم که باید هنگام خرید لپ تاپ کارکرده مدنظر داشته باشید.

بهترین لپ تاپ تا 10 میلیون تومان

رند.

در این میان، مدل هایی هستند که در مقایسه با سایر مدل ها، ارزش خرید بیشتری دارند و تجربه ی کاربری بهتری را دراختیارتان قرار می دهند. پیشنهاد می شود اگر انتظار سرعت و عملکرد نسبتاً خوبی از لپ تاپ خود دارید، در این بازه ی قیمتی سراغ خرید لپ تاپ دست دوم از یک فروشنده ی قابل اطمینان بروید.

با وجود این که طی چند سال اخیر گوشی های هوشمند بسیار پیشرفته شده اند و تقریبا می توانند هر کاری انجام دهند، اما باز هم شما برای انجام کارهای جدی تر به لپ تاپ نیاز خواهید داشت.  قیمت لپ تاپ بالارده و پرچمدار می تواند بسیار زیاد باشد و از طرفی تولیدکنندگان این محصولات مدل های اقتصادی جذابی هم دارند که می تواند نیاز شما را برآورده کند. در ادامه همراه اخبار ورزشی باشید تا به معرفی بهترین لپ تاپ اقتصادی بازار بپردازیم تا بودجه نه چندان زیاد هم بتوانید یک لپ تاپ مناسب خریداری کنید.

برای خرید نوت بوک های اقتصادی با کمترین قیمت بازار روی لینک روبرو بزنید:

لپ تاپ اقتصادی چی بخریم؟

در این مطلب به بهترین لپ تاپ های اقتصادی پرداخته می شود که شما می توانید بین 9 تا 16 میلیون تومان خریداری کنید. مدل ها از قیمت کم به زیاد مرتب شده اند تا راحت تر بتوانید به سراغ بازه قیمتی مورد نظر خود بروید.

اگر به لپ تاپی بزرگ تر از مدل قبلی نیاز دارید که نمایشگری باکیفیت تر داشته باشد و فضای بیشتری را برای ذخیره کردن اطلاعات در اختیار شما قرار دهد، این مدل بی شک یکی از بهترین لپ تاپ ارزان قیمت بازار است. این لپ تاپ 1.7 کیلوگرمی از طراحی مدرنی استفاده می کند و حاشیه های اطراف نمایشگر آن نیز برای این بازه قیمتی بسیار کم و جذاب است. در بخش صفحه نمایش یک پنل 15.6 اینچی از نوع TN با رزولوشن FHD در روبرو دیده می شود که پوشش مات دارد و کیفیت آن برای این بازه قیمتی واقعا خوب و قابل قبول است.

پردازنده مرکزی این دستگاه مانند مدل قبلی اینتل Celeron N4020 است و تنها از پس کارهای ساده و روزمره برمی آید و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. طبق انتظار خبری از حافظه گرافیکی مجزا نیست و حافظه رم نیز 4 گیگابایت از نوع DDR4 است. این محصول 1 ترابایت حافظه داخلی از نوع HDD دارد و از SSD هم استفاده نمی کند. پیشنهاد می کنیم در صورت خریداری این مدل با صرف هزینه کم یک SSD برای آن خریداری کنید تا سرعت افزایش پیدا کند.

لپ تاپ اچ پی HP G7 250

این لپ تاپ از اچ پی را می توانیم یکی از ارزان ترین محصولات این برند و در کل یکی از ارزان ترین لپ تاپ های کل بازار به حساب بیاوریم. زمانی که قیمت این لپ تاپ در این حد پایین است یعنی اچ پی تلاش کرده تا قابلیت ها و بخش های مختلف را در حد ابتدایی و ساده نگه دارد تا قیمت ارزان تمام شود. این بدان معناست که نباید انتظار عجیب و غریبی از این محصول داشته باشید و باید بسته به قیمت دستگاه از آن کارکرد مناسب را انتظار داشته باشید.

لپ تاپ HP G7 250 دارای صفحه نمایشی 15.6 اینچی با رزولوشن HD است. این پنل IPS پوشش مات دارد. در بخش سخت افزاری آمریکایی ها از پردازنده مرکزی اینتل Celeron N4020 کمک گرفته اند، پردازنده ای که فرکانس پردازشی برابر با 1.1 تا 3.1 گیگاهرتز دارد. در کنار این پردازنده مرکزی حافظه رم 4 گیگابایتی از نوع DDR4 و 1 ترابایت حافظه HDD دیده می شود.

یکی دیگر از بهترین لپ تاپ های اقتصادی 2022 موجود در لیست همین مدل از لنوو است. این لپ تاپ دارای 1.9 کیلوگرم وزن است و از یک پنل 15.6 اینچی با رزولوشن FHD استفاده می کند. این نمایشگر پوشش مات دارد و از نوع TN است. پنل های TN نسبت به IPS کنتراست و در واقع کیفیت پایین تری دارند و رنگ ها را کمی مات تر به نمایش درمی آورند. طبق گفته لنوو نمایشگر این مدل می تواند تا 220 نیت روشنایی تولید کند که برای محیط های داخلی کافی و مناسب است.

سازنده چینی برای پردازنده مرکزی این لپ تاپ از اینتل Celeron 6305 کمک گرفته است. این cpu فرکانس پردازشی 1.8 تا 2.5 گیگاهرتزی دارد و می تواند عملکرد مناسبی را از خود به نمایش بگذارد، البته در کارهای معمول و نرمال. در کنار این پردازنده مرکزی، 4 گیگابایت حافظه رم DDR4 و 1 ترابایت حافظه HDD دیده می شود و خبری هم از کارت گرافیک مجزا نیست. اسپیکر دوگانه، باتری سه سلولی 36 وات ساعت، درگاه کارت خوان، درایو نوری و برخورداری از درگاه Type-C از دیگر ویژگی های مهم این مدل هستند.

بالاخره به اولین مدل از لیست بهترین لپ تاپ های ارزان می رسیم که در بخش سخت افزاری دارای 8 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4 است و به شما امکان می دهد تا مولتی تسکینگ بسیار بهتری را تجربه کنید. این حافظه رم قابل ارتقاء است و در صورت نیاز می توانید آن را به مقادیر بالاتری افزایش دهید. در کنار این حافظه رم، 1 ترابایت حافظه داخلی HDD قرار گرفته، یک SSD 256 و CPU اینتل مدل Celeron 6305 منبع قدرت این محصول است. حافظه داخلی هم قابل ارتقاء است و این یک مزیت به حساب می آید.

در زمینه نمایشگر هم مشخصات کاملا مانند مدل قبلی است و پنلی 15.6 اینچی با رزولوشن FHD و فناوری TN دیده می شود. از دیگر مشخصات این لپ تاپ ساخت 2022 می توان به 4 مگابایت حافظه کش پردازنده مرکزی، برخورداری از درگاه Type-C، درایو نوری و باتری سه سلولی 37 وات ساعت اشاره کرد.

به اولین و بهترین لپ تاپ ارزان ایسوس در این لیست می رسیم، محصولی که بسته به قیمت مشخصات جذابی دارد و به همین دلیل هم گزینه مناسبی برای خرید است. این مدل دارای صفحه نمایشی 14 اینچی با رزولوشن FHD و پوشش مات است. برتری این نمایشگر نسبت به تمام لپ تاپ های قبلی فناوری ساخت آن است که از TN به IPS تغییر کرده و محتوا به حالت زنده تر و پویاتری نمایش داده می شود و این محصول برای تماشای محتوا می تواند گزینه جذابی باشد.

به قوی ترین مدل در لیست بهترین لپ تاپ اقتصادی 2021 می رسیم، محصولی از لنوو که از پردازنده مرکزی اینتل نسل 11 یعنی Core i3 1115G4 با فرکانس پردازشی 3.0 تا 4.1 گیگاهرتز استفاده می کند. این CPU دارای دو هسته و چهار رشته است و از فناوری 10 نانومتری استفاده می کند. جالب است که در کنار این پردازنده مرکزی 512 گیگابایت SSD و 12 گیگابایت رم DDR4 قرار می گیرد تا بتوانیم ادعا کنیم که این لپ تاپ نه تنها می تواند از پس کارهای روزمره بربیاید، بلکه می توانید برای کارهای کمی سنگین تر هم به روی آن حساب باز کنید.

جنس بدنه این محصول پلاستیک است و وزن آن به 1.7 کیلوگرم می رسد. لنوو از پنلی 15.6 اینچی با رزولوشن FHD استفاده کرده است، اما فناوری پنل TN است و نسبت به نمایشگر نماینده ایسوس که در بالا معرفی کردیم کیفیت پایین تری دارد. این صفحه نمایش پوشش مات، نسبت تصویر 16:9 و روشنایی 220 نیتی دارد. از دیگر مشخصات این لپ تاپ می توان به باتری دو سلولی 35 وات ساعت، برخورداری از کارت خوان و حسگر اثر انگشت، اسپیکر دوگانه، درگاه USB-C، حافظه کش 6 مگابایتی و قابلیت ارتقاء حافظه رم اشاره کرد.

بدون هیچ شکی قوی ترین لپ تاپ این لیست همین مدل از لنوو است که هنوز هم کمتر از 20 میلیون قیمت دارد و در عین حال از پردازنده مرکزی بسیار خوبی استفاده می کند، به طوری که شما امکان خواهید داشت تا کارهای نسبتا سنگین هم با آن انجام دهید. این لپ تاپ از پردازنده مرکزی اینتل Core i3 1215U با فرکانس پردازشی 1.2 تا 4.4 گیگاهرتز استفاده می کند. این cpu دارای شش هسته و هشت رشته است و در مقایسه با 1115G4 لپ تاپ قبلی دو برابر قدرت بیشتری دارد!

این قدرت بالا (به نسبت بازه قیمتی) به شما امکان می دهد تا از این لپ تاپ برای برنامه نویسی، ادیت و برنامه های مهندسی استفاده کنید (البته نه به صورت کاملا حرفه ای چون این کار نیاز به قدرت بسیار زیادی دارد). بخش سخت افزاری این محصول با 4 گیگابایت رم DDR4 و 256 گیگابایت حافظه SSD تکمیل می شود. به طور کلی قطعا 4 گیگابایت رم کافی نیست و جزو نقاط ضعف این محصول به حساب می آید، اما شما می توانید این حافظه رم را ارتقاء دهید و پیشنهاد می کنیم حتما این کار را انجام داده و رم را به 8 یا 16 ارتقاء دهید.

این لپ تاپ 1.63 کیلوگرمی از نمایشگری 15.6 اینچی از نوع TN با رزولوشن FHD استفاده می کند و در آن خبری از کارت گرافیک مجزا نیست. از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به باتری دو سلولی 38 وات ساعت، حافظه کش 10 مگابایتی و حالت مات نمایشگر اشاره کرد.

جمع بندی

در این مطلب به بهترین لپ تاپ اقتصادی پرداختیم تا شما با بودجه نه چندان زیاد هم بتوانید محصولی مناسب استفاده روزمره و حتی کارهایی مقداری پیشرفته تر خریداری کنید. در نظر داشته باشید که اگر در پی بهترین لپ تاپ گیمینگ اقتصادی هستید باید حداقل حدود 25 میلیون هزینه کنید و به همین جهت به این محصولات در این متن اشاره ای نکردیم.

دکمه بازگشت به بالا