اقتصادیفعالان کسب و کار

بهترین زمان مصرف قرص دارچین

محققان دارچین را به عنوان “گیاه دارویی چند منظوره” معرفی می کنند. با توجه به اینکه فواید دارچین شامل مبارزه با التهاب، حمایت از سلامت قلب و بهبود حساسیت به انسولین است، پس جای تعجب نیست که قرص‌های دارچین هم به دلیل خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد دیابتی، می توانند اثرات سلامتی زیادی برای بدن فراهم کنند. ما در این مقاله ، در خصوص فواید و خواص قرص دارچین برای لاغری، دیابت و درمان بیماری ها در کنار عوارض و مضرات کپسول دارچین و بهترین زمان مصرف آن، مطالبی بیان کردیم. با ما همراه باشید.

فواید قرص دارچین چیست؟

آیا قرص های دارچین واقعا اثرگذار هستند؟ 2 نوع دارچین به نام دارچین کاسیا و دارچین سیلان وجود دارد، که تعدادی آنتی اکسیدان و ترکیبات مفید مانند سینامالدئید، سینامیل استات و سینامیل الکل را در خود دارند. تحقیقات نشان می دهد دارچین برای شرایط زیر فوایدی بهمراه دارد :

  • کمک به کاهش التهاب و حمایت از عملکرد سیستم ایمنی، به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی آن
  • کاهش قند خون (گلوکز) بعد از مصرف غذا، به همراه کاهش قند خون در افراد دیابتی
  • پیشگیری یا درمان عفونت‌هایی مانند برونشیت و کاندیدا با مبارزه با باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها
  • حمایت از سلامت شناختی و قلبی عروقی
  • کمک بالقوه به پیشگیری یا تغییر روند چاقی
  • بهبود سلامت دندان و پوست
  • کمک به درمان مشکلات گوارشی و کاهش اشتها
  • و موارد بسیار دیگر

حتما بخوانید:

آیا مصرف قرص دارچین بی خطر است؟ در اکثر مطالعات مشخص شده است که دارچین به طور کلی ماده ایمن و برای بدن قابل تحمل است. با این حال، دارچین بطور بالقوه می تواند باعث ایجاد تداخل در اثر گذاری برخی از داروها، مانند رقیق کننده های خون یا داروهای دیابت برای کاهش قند خون شود.

خواص کپسول دارچین برای سلامتی

  1. خواص قرص دارچین برای دیابت و جلوگیری از مقاومت به انسولین

آیا مصرف مکمل های دارچین در کنترل قند خون اثرگذار هستند؟ در تعدادی از مطالعات نشان داده شده است که دارچین اثرات سودمندی بروی سطح قند خون و حساسیت به انسولین می گذارد، یعنی می تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2، سندرم متابولیک و یا مقاومت به انسولین موثر باشد. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد دارچین می تواند به چندین جهت مانند کمک به افزایش سنتز گلیکوژن در کبد و افزایش جذب گلوکز در عضلات اسکلتی، منجر به بهبود سلامت متابولیک شود. احتمالا وجود ترکیباتی در پودر دارچین به نام پلیمرهای متیل هیدروکسی کالکون (MHCPs) در ایجاد خاصیت حساسیت به انسولین این ماده موثر هستند.

با این وجود، اطمینان به هر مطالعه ای که نشان می دهد دارچین می تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع 1 یا نوع 2 مفید باشد خوب نیست، زیرا مصرف دارچین لزوما برای کاهش سطح قند خون در طولانی مدت موثر نیست. در انتخاب بهترین نوع قرص‌ دارچین برای دیابت، دارچین سیلان (که معمولاً رنگ‌های روشن‌تری دارد) نسبت به دارچین کاسیا (که رنگ تیره‌تری دارد) در تنظیم قند خون اثرگذاری کمتری دارد.

  1. خواص قرص دارچین برای لاغری

آیا قرص دارچین برای کاهش وزن مفید است؟ این احتمال وجود دارد که دارچین علاوه بر بهبود سایر نشانگرهای سلامت برای کنترل وزن هم مفید است. در یک آزمایش دوسرکور تصادفی 6 هفته ای، 116 فرد مبتلا به سندرم متابولیک به طور تصادفی در دو گروه مداخله رژیم غذایی قرار گرفتند: گروهی که روزانه 6 قرص دارچین (معادل 3 گرم) و گروهی که روزانه 6 کپسول آرد گندم مصرف می کردند (معادل 2.5 گرم). نتایج این مطالعه نشان داد افرادی که قرص دارچین مصرف می‌کردند در مقایسه با گروه دارونما  که قرص آرد گندم مصرف کرده بودند کاهش بیشتری در قند خون ناشتا، دور کمر و شاخص توده بدنی داشتند.

حتما بخوانید:

  1. خواص قرص دارچین برای کاهش فشار خون و کلسترول

در مطالعات مشخص شد که دارچین می تواند منجر به کاهش چندین مورد از رایج ترین عوامل خطر بیماری قلبی شود. اگرچه همه مطالعات اثرات قابل توجهی دارچین بروی سلامت قلب را نشان نداده اند، اما در چندین مطالعه کوچک مشخص شده است که قرص های دارچین می توانند برای کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید موثر باشند.

به عنوان مثال، در یک مطالعه که توسط انجمن دیابت آمریکا صورت گرفت، مشخص شد بزرگسالانی که به مدت 40 روز قرص دارچین مصرف کرده بودند میزان قند خون، تری گلیسیرید، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL یا “بد”) و کلسترول کلی در آنها کاهش پیدا کرد، در حالی که گروه دارونما که قرص دارچین مصرف نکردند چنین تغییراتی نداشتند. علاوه بر این، دارچین می تواند مانع از تشکیل لخته خون نیز شود.

  1. خواص قرص دارچین داشتن برای کاهش التهاب

دارچین حاوی تعدادی آنتی اکسیدان و ترکیبات سودمند است که برای کنترل التهاب و مبارزه با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مانند تانن ها، فلاونوئیدها، گلیکوزیدها، ترپنوئیدها و آنتراکینون ها موثر است. علاوه بر این دارچین می تواند گردش خون را افزایش دهد، ترمیم بافت را بهبود ببخشد و برای رفع کامل درد مفید باشد.

  1. خواص قرص دارچین برای محافظت از سلامت مغز

در نتایج مطالعات حیوانی مشخص شده است که پودر دارچین فوایدی مانند محافظت از مغز با کاهش استرس اکسیداتیو را فراهم می کند. یعنی دارچین پتانسیل کمک به پیشگیری از بروز بیماری های مانند آلزایمر و بیماری پارکینسون را می تواند داشته باشد. محققان معتقدند که دارچین به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی و مهار رادیکال های آزاد با محافظت از نورون ها در برابر استرس اکسیداتیو و کاهش آسیب سلولی از سلامت شناختی نیز پشتیبانی می کند.

  1. فواید قرص دارچین برای پوست و مقابله با عفونت ها

دارچین دارای خواص ضد میکروبی، آنتی بیوتیکی، ضد قارچی و ضد ویروسی زیادی است، یعنی دارچین با این خواصی که دارد قادر به حمایت از سیستم ایمنی است و می تواند برای کاهش خطر ابتلا به عفونت هایی مانند کاندیدا، برونشیت، سرماخوردگی، گلودرد استرپتوکوکی و ذات الریه موثر باشد.

دارچین همچنین می‌تواند با از بین بردن باکتری‌های مضر در دهان، به تازه‌سازی نفس و از سلامت دندان‌ها هم حمایت کند. علاوه بر این، به نظر می رسد دارچین برای درمان بیماری های پوستی، از جمله آکنه، قرمزی و سوزش، روزاسه و آلرژی های پوستی هم مفید است.

حتما بخوانید:

مقدار مصرف پیشنهاد شده برای کپسول دارچین

چند عدد کپسول دارچین باید مصرف شود؟

در حال حاضر هیچ مقدار مصرفی ثابتی برای قرص دارچین مشخص نشده است. مقدار مصرف استاندارد برای قرص دارچین بین 2 تا 4 گرم (2000 تا 4000 میلی گرم) یا حدود ½ تا 1 قاشق چایخوری پودر دارچین در روز است.

در مطالعات مشخصی، مقدار مصرف بالاتر تا 6 گرم دارچین در روز ایمن گزارش شده است. با این حال، مصرف دوزهای بالاتر از این مقدار به طور بالقوه می تواند خطرناک باشد و توصیه نمی شود. براساس نتایج یک مطالعه که شامل بزرگسالان مبتلا به دیابت یا مقاومت به انسولین بود و در سال 2016 در مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی منتشر شد، مشخص شد که مقدار مصرفی دارچین معمولاً بین 120 تا 6000 میلی گرم در روز متغیر  می باشد.

توجه به این نکته مهم است که مقدار مصرف نباید بیشتر از این حد باشد چون به ازای 0.1 میلی گرم/ کیلوگرم از وزن بدن می تواند باعث بروز کومارین شود. کومارین ترکیبی گیاهی در دارچین است که در صورت مصرف در مقادیر زیاد می تواند سمی باشد. دارچین سیلان کمترین میزان کومارین را دارد.

بهترین زمان مصرف قرص دارچین

قرص دارچین را چه زمان و چطور باید مصرف کرد؟

قرص‌های دارچین را می‌توان روزانه، و در حالت ایده آل به همراه وعده‌های غذایی دارای کربوهیدرات مصرف کرد. از آنجایی که دارچین سیلان حاوی مقدار کمتری از ترکیبی به نام کومارین است که گاهی اوقات می‌تواند اثرات نامطلوبی را به همراه داشته باشد،به عنوان بهترین مکمل دارچین برای مصرف شما شناخته می‌شود.

البته، ضرورتی ندارد که دارچین حتما به عنوان مکمل یا قرص مصرف شود. دارچین را می توانید به عنوان ادویه در وعده های غذایی مانند بلغور جو دوسر، در لاته یا قهوه یا در تهیه غذاهای سالم استفاده کنید. همچنین می توانید از پوست درخت دارچین ، چای دارچین تهیه کنید چون در مقایسه با قرص ها یا عصاره دارچین خطر عوارض جانبی کمتری را ایجاد می کند.

اگرچه به نظر می‌رسد قرص‌های دارچین فوایدی را برای سلامتی فراهم می کنند، اما متخصصان بهداشت عموماً به افراد مبتلا به سندرم متابولیک، کلسترول بالا و غیره که دارچین مصرف می‌کنند توصیه می کنند، باز هم رژیم غذایی و شیوه زندگی سالم خود رعایت کنند و همچنین توصیه‌های پزشک خود در مورد استفاده از داروها را هم دنبال کنند.

بهترین زمان مصرف دارچین برای لاغری |بهترین زمان مصرف دارچین برای لاغری نی نی سایت

خطرات و عوارض قرص دارچین

عوارض مصرف کپسول دارچین چیست؟ آیا مصرف زیاد دارچین می تواند منجر به آسیب شود؟

اگرچه بعید است که دارچین باعث بروز عوارض جانبی شود، اما هنگام مصرف این ادویه در دوزهای غلیظ، عوارض جانبی دارچین می تواند شامل موارد زیر باشد: تحریک دهان و لب ها، قرمزی پوست (در صورت مصرف موضعی)، سوء هاضمه، کاهش قند خون و زمانی که در دوزهای بسیار بالا مصرف شود خطر بروز واکنش های حساسیت زا در افراد خاص و آسیب بالقوه به کبد وجود دارد.

دارچین با چه داروهایی تداخل ایجاد می کند؟

قرص های دارچین می توانند سطح قند خون را تحت تاثیر قرار دهد به همین دلیل نباید به همراه داروهای دیابت تجویز شده بدون نظارت پزشک مصرف شوند. قرص های دارچین همچنین ممکن است به طور بالقوه با آنتی بیوتیک ها، رقیق کننده های خون و سایر داروهای قلبی تداخل ایجاد کنند.

افراد مبتلا به اختلال انعقاد خون باید قبل از شروع مصرف مکمل دارچین با پزشک خود درباره مصرف قرص دارچین صحبت کند. از آنجایی که شواهدی مبنی بر بی خطر بودن قرص دارچین در دسترس نیست، معمولاً به زنان باردار و شیرده توصیه می شود که از مصرف قرص دارچین اجتناب کنند.

بیشتر بخوانید : کروم

سخن پایانی

دارچین که معمولاً به یکی از دو نوع دارچین کاسیا یا سیلان وجود دارد، حاوی تعدادی آنتی اکسیدان و ترکیبات مفید است. دارچین فواید زیادی برای سلامتی بهمراه دارد و ممکن است برای شرایط زیر مفید باشد:

  • تنظیم قند خون یا جلوگیری از مقاومت به انسولین
  • کاهش فشار خون و کلسترول
  • کاهش التهاب
  • محافظت از سلامت مغز
  • مقابله با عفونت ها
  • مقدار مصرف استاندارد توصیه شده برای  قرص دارچین بین 2 تا 4 گرم(2000 تا 4000 میلی گرم) یا حدود ½ تا 1 قاشق چای خوری پودر دارچین در روز است.

قرص‌های دارچین می‌توانند سطح قند خون را تحت تاثیر قرار دهند، به همین دلیل نباید همراه با داروهای دیابت تجویز شده بدون نظارت پزشک مصرف شوند. قرص‌های دارچین همچنین ممکن است منجر به ایجاد تداخل با آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای رقیق‌کننده‌های خون و سایر دازمان مطالعه: ۸ دقیقه

کنترل وزن و بودن در محدوده وزن ایده‌آل برای اغلب انسان‌ها از جهات مختلف مهم است. درواقع کاهش وزن تنها برای داشتن اندامی زیبا به دغدغه تبدیل نمی‌شود، بلکه به‌منظور حفظ سلامت بخش‌های مختلف بدن مانند مفاصل و ستون فقرات، قلب و عروق و پایین نگه داشتن چربی خون، فشار خون، قند خون و… مورد متوجه قرار می‌گیرد. در توضیح کامل‌تر باید گفت، کاهش وزن، در بسیاری موارد، یک توصیه اکید پزشکی است که باید انجام شود. اهمیت و لزوم توجه به کاهش وزن، باعث شده است که علم راه‌های مختلفی را برای حفظ وزن ایده‌آل پیشنهاد دهد. روش‌های مدرن و گاهی خطرناک یا روش‌های سنتی و کم‌خطر. استفاده از قرص دارچین برای لاغری یکی از راه‌های کم‌ضرر و موثر در کاهش وزن محسوب می‌شود که مورد تایید علم پزشکی نیز قرار گرفته‌است. در این مقاله با مجله سلامت مفیدطب همراه باشید تا به طور دقیق‌تر قرص دارچین را به عنوان یکی از راه‌های کاهش وزن بررسی کنیم.

قرص دارچین چیست؟

قرص لاغری دارچین در بدن مانند انسولین عمل می‌کند. به‌همین دلیل از این قرص برای درمان دیابت و کاهش قند خون استفاده می‌شود. قرص دارچین از ادویه دارچین تهیه می‌گردد. این ادویه محبوب که قرن‌هاست در صنایع غذایی کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد، مزایا و فواید بسیاری برای بدن دارد. درواقع علاوه‌بر عطر و بوی دلپذیر این ادویه پرکاربرد، مزایای آن نیز مزید بر علت شده‌اند تا دارچین، در انواع نان‌ها، شیرینی‌ها و کیک‌ها، خوراک‌ها و دسرها مورد استفاده قرار بگیرد.

مطالعات پزشکی ثابت کرده است که دارچین در تسهیل متابولیسم لیپید در بدن موثر بوده و باعث کاهش کلسترول خون می‌شود. درواقع دارچین اثرات منفی خوردن غذاهای پرچرب و پرقند را کاهش می دهد. همین واقعیت ثابت کننده تاثیر قرص دارچین برای لاغری است. بنابراین استفاده از دارچین در یک رژیم غذایی لاغری برای کاهش وزن توسط متخصصین علم تغذیه توصیه می‌شود. احتمالا تاکنون شنیده‌اید که نوشیدن شیر و دارچین برای کاهش وزن بعد از ورزش یا صبح ناشتا مفید است. قرص دارچین برای لاغری تاثیری چند برابر ترکیب شیر و دارچین را برای بدن به‌ارمغان خواهد آورد.

نقش دارچین در طب سنتی و طب مدرن

اگر بخواهیم دقیق‌تر توضیح دهیم، باید بگوییم که خواص متعدد دارچین برای بدن، آن را تبدیل به یک گیاه دارویی پرفایده و کم‌ضرر می‌کند. دارچین که گیاه بومی هند، نپال و بنگلادش است، در طب سنتی برای درمان‌های متعددی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. دارچین دارای خاصیت ضد التهابی، ضد قارچی و ضد باکتریایی است. به‌همین دلیل از آن برای درمان عفونت‌ها و التهابات موضعی استفاده می‌کردند. همچنین دارچین خواص آنتی اکسیدانی دارد و در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر است. از دارچین برای کنترل بیماری‌های قلبی عروقی نیز کمک گرفته می‌شود. همه این موارد دارچین را به یک گیاه دارویی چند منظوره تبدیل کرده است. بنابراین قرص دارچین برای لاغری، در کنار کاهش وزن می‌تواند تاثیرات مثبت دیگری نیز در بدن داشته باشد.

در ادامه به بررسی دقیق‌تر دارچین و خواص آن می‌پردازیم و بررسی می‌کنیم که قرص دارچین چگونه می‌تواند به برنامه کاهش وزن و لاغری کمک کند و چه نکاتی در استفاده از آن باید رعایت شود.

مواد موثر و درمانی موجود در دارچین

مواد مفید که در دارچین وجود دارند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • سینامالدئید
  • اوژنول
  • ترانس سینامیک اسید
  • تانین
  • کاتچین
  • پرو آنتوسیانیدین
  •  مونوترپن
  •  سسکویی‌ترپن

در این بین روغن‌های سینامالدئید، اوژنول و سینامیک اسید در کاهش وزن تاثیر چشمگیری دارند. البته باید به این مهم نیز اشاره کرد که دارچین با میزان قابل توجهی از فیبر، ایجاد سیری کاذب هم می‌کند.

فواید دارچین برای بدن

گفتیم که تاثیر دارچین و به‌دنبال آن قرص دارچین برای لاغری، تنها یکی از فواید این ادویه خوش‌عطر و پرطرفدار برای بدن است. خواص ضد سرطانی آن نیز از دیگر فوایدش محسوب می‌شود. دارچین، غیر از خواص درمانی که پیشتر به  آن‌ها اشاره کردیم، فواید زیر را نیز برای بدن دارد:

  • پیشگیری از آلزایمر
  • رفع گرفتگی عضلات
  • پیشگیری از پارکینسون
  • افزایش قوای جنسی
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • پیشگیری از ایجاد مشکلات گوارشی
  • حفظ سلامت دهان و دندان
  • پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی

همه این موارد باعث می‌شود که مصرف روزانه این ادویه مفید، برای حفظ سلامت بدن ضروری به‌نظر برسد. درنتیجه با مصرف قرص دارچین، نه‌تنها به تاثیر رژیم غذایی لاغری خود کمک می‌کنیم، بلکه به تقویت بدن دربرابر بیماری‌های دیگر نیز یاری خواهیم رساند.

خواص درمانی قرص دارچین در بدن

فواید بسیاری که برای دارچین، به‌عنوان یک داروی گیاهی مطرح شد، باعث شده است تا از دارچین برای درمان بیماری‌های متعددی کمک گرفته شود. البته باید یادآور شد که گاهی دارچین به‌تنهایی نمی‌تواند درمان کاملی برای این بیماری‌ها باشد، بلکه درکنار دیگر درمان‌ها و داروها، روند بهبود را سرعت می‌بخشد. پزشکان و متخصصین طب سنتی معمولا قرص دارچین را برای درمان‌های زیر تجویز می‌کنند:

  • کاهش و کنترل قند خون و تنظیم سطح انسولین در خون
  • کاهش چربی خون (پایین آوردن سطح کلسترول بد) در بدن
  • کاهش و تنظیم فشار خون
  • کاهش استرس اکسیداتیو در مغز
  •  درمان عفونت‌های برونش
  • درمان عفونت‌های قارچی (مانند قارچ پوستی)
  • درمان بیماری‌های التهابی

البته باید اضافه کرد که استفاده از دارچین تنها به عنوان درمان توصیه نمی‌شود، بلکه مصرف روزانه دارچین یا قرص دارچین، می‌تواند از ایجاد و ابتلا به بیماری‌های مطرح شده پیشگیری هم بنماید. تاثیر قرص دارچین برای لاغری، با تاثیر این گیاه دارویی در افزایش سطح متابولیسم بدن نیز ارتباط مستقیم دارد. قرص دارچین با افزایش سرعت تجزیه قند و کربوهیدرات‌ها و متابولیزه شدن آن‌ها، مانع از ذخیره شدن‌شان به‌صورت چربی اضافه در بدن می‌شود.

تاثیر مصرف قرص دارچین در چاقی‌های موضعی

یکی از مشکلات عدیده در کاهش وزن، چربی‌های موضعی، به‌خصوص چربی های شکمی‌اند. با درنظر گرفتن این حقیقت که چاقی شکمی شایع‌ترین نوع چاقی در دنیا محسوب می‌شود، می‌توان گفت، در رژیم‌های غذایی لاغری و پروسه کاهش وزن، چربی سوزی در ناحیه شکم بیش از باقی قسمت‌ها اهمیت پیدا کرده و مورد توجه قرار می‌گیرد. ضمن اینکه تحقیقات نشان داده است چربی احشایی دور شکم، بیش از چربی‌های ذخیره در بافت‌های دیگر بدن، مضر و خطر آفرینند چرا که این چربی‌ها سلامت قلب و کبد را مستقیما تهدید می‌کنند. واقعیت این است که هیچ ورزش یا دارویی وجود ندارد که بتواند چربی یک قسمت از بدن را از بین ببرد. تمامی داروها، رژیم ها و ورزش ها بر روی درصد چربی کل بدن موثرند، نه یک ناحیه خاص. بر همین اساس، قرص دارچین با کاهش درصد چربی کل بدن، به رفع چربی شکمی هم کمک می‌کند.

احتیاط در مصرف قرص دارچین

دارچین و محصولات محتوی آن در برخی موارد باید با احتیاط مصرف شوند. معمولا توصیه می‌شود افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای پیش از مصرف قرص دارچین با پزشک خود مشورت کنند و درصورت نبود تداخل دارویی و منع مصرف، استفاده از آن را طبق توصیه پزشک آغاز نمایند. افرادی که بهتر است درمورد مصرف قرص دارچین محتاط باشند عبارتند از:

  • زنان باردار و شیرده
  •  افراد مبتلا به یکی از بیماری‌ها و نارسایی‌های کبدی‌
  • افراد دارای حساسیت‌ها و آلرژی‌های مزمن
  • افراد مبتلا به سرطان‌های هورمونی مانند سرطان سینه
  •  افراد مبتلا به آسم و بیماری‌های تنفسی

همچنین قرص دارچین ممکن است با داروهایی که برای درمان بیماری‌های دیابتی و قلبی تجویز می‌شوند و بعضی آنتی بیوتیک‌ها و رقیق کننده‌های خون تداخل داشته باشد. در این موارد بهتر است با مشورت پزشک مصرف قرص دارچین برای لاغری یا موارد درمانی دیگر را آغاز نمود.

میزان مصرف قرص دارچین برای لاغری

میزان مصرف قرص دارچین نباید بیش از حد باشد. مصرف خارج از قاعده و دوز مجاز این داروی گیاهی، می‌تواند تاثیرات سوء برای بدن داشته باشد. مقدار مجاز مصرف قرص دارچین برای لاغری ۲ عدد در روز است. البته اگر اضافه وزن بالایی ندارید می‌توانید آن را به یک عدد در روز نیز برسانید. اما به‌هیچ عنوان مصرف قرص دارچین را بیش از ۲ عدد در روز نکنید.

برای مصارف درمانی نیز، بهتر است در هر حالتی، مصرف قرص دارچین را با مشورت با پزشک آغاز کنید و میزان مجاز مصرف آن را نیز از پزشک سوال نمایید. درواقع، میزان استاندارد مصرف دارچین روزانه، حدود ۲ تا ۴ گرم (۱ قاشق چای‌خوری) در روز است. تحقیقات نشان داده است، افرادی که مشمول موارد احتیاط مصرف قرص دارچین نیستند، تا ۶ گرم در روز نیز می‌توانند از دارچین استفاده کنند.

بهتر است قرص دارچین را برای تاثیر بیشتر، همراه غذا مصرف کرد.

سخن پایانی

درنهایت باید گفت، گرچه مصرف دارچین به‌عنوان ادویه، همواره رایج بوده و برای بهبود عطر و بوی غذا توصیه می‌شده است، اما امروزه مصرف آن به‌عنوان یک داروی گیاهی، به‌دلیل اثبات فوایدش بیش از پیش توصیه می‌شود.

مصرف قرص دارچین نیز به‌دلیل حذف برخی آلودگی‌های محیطی و بعضی مواد مانند کومارین که در پودر دارچین وجود دارند و می‌توانند اثرات سوء داشته باشند، مفید‌تر و کم‌عارضه‌تر بوده و بیشتر توصیه می‌شود.

قرص دارچین را می‌توانید از داروخانه آنلاین مفیدطب به‌راحتی تهیه کرده و مصرف آن را در کنار رژیم لاغری خود در برنامه روزانه‌تان قرار دهید. فراموش نکنید که قرص دارچین برای لاغری به‌تنهایی تاثیر نداشته و باید آن را در کنار رژیم غذایی استفاده نمود.

سوالات متداول

بهترین زمان مصرف قرص دارچین برای لاغری چه موقع است؟

بهتر است قرص دارچین را برای تاثیر بیشتر، همراه غذا مصرف کرد. همچنین توصیه می‌شود همراه غذایی استفاده شود که محتوای کربوهیدرات آن قابل توجه باشد.

طریقه مصرف قرص دارچین برای لاغری چگونه است؟

برای لاغری، قرص دارچین را صبح ظهر شب یک عدد بعد از وعده غذایی و با مقدار کمی آب میل کنید. مصرف دارچین برای لاغری سقف زمانی خاصی ندارد. در برخی مطالعات مکمل دارچین برای دو ماه تجویز شده است، اما این به معنی نیست که مصرف این قرص بیش از دو ماه خطر یا عوارض جانبی به همراه دارد.

مصرف قرص دارچین برای لاغری در دوران شیردهی مانعی ندارد؟

مصرف قرص دارچین در دوران شیردهی مجاز نیست مگر اینکه با تجویز پزشک باشد. در واقع مطالعات بر روی تبعات مصرف قرص دارچین در شیردهی هنوز کامل نشده است. ضمنا به طور کلی تلاش برای لاغری در دوران شیردهی بهتر است زیر نظر پزشک باشد. کاهش وزن غیر اصولی در این دوران می تواند سبب کاهش حجم شیر شود و نیز به سلامت مادر آسیب بزند.

عوارض قرص دارچین برای لاغری چیست؟

خوشبختانه قرص دارچین در دوز معمول هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد و می‌توانید با خیال راحت از آن استفاده کنید. مقادیر بیش از حد قرص دارچین می‌تواند سبب افت سریع قند خون و بروز عوارض جدی شود.

دکمه بازگشت به بالا