ورزشی

صحرایی: فرهنگ ایثار و شهادت، کلیدی‌ترین منبع قدرت ایران اسلامی است

در آیین رونمایی از سردیس شهیدان رجایی و باهنر؛

صحرایی: فرهنگ ایثار و شهادت، کلیدی‌ترین منبع قدرت ایران اسلامی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: در کشور ما بی‌تردید کلیدی‌ترین منبع قدرت «فرهنگ ایثار و شهادت» است که تجلی آن شهید است؛ شهید کسی است که خدا او را انتخاب کرده است.

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با ۲۲ اسفند روز گرامیداشت سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و روز بزرگداشت شهدا با حضور رضامراد صحرایی؛ زهرا پناهی روا مدیرکل امور شاهد و ایثارگران و جمعی از مسئولان وزارت آموزش و پرورش، سردیس معلمان شهید رجایی و باهنر در دفتر جلسات وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد.

صحرایی در این آیین با تبریک ‌روز ملی شهید و گرامیداشت مقام شهید اظهار داشت: هر کشوری منابع قدرتی دارد و بعضی از منابع قدرت بین ‌کشورهای مختلف یکسان است. جمعیت یک منبع قدرت است، تمدن و اقتصاد هر کدام یک منبع قدرت هستند. اما برخی از منابع قدرت در برخی از کشورها، مختص همان کشور هستند. در کشور ما بی‌تردید کلیدی‌ترین منبع قدرت «فرهنگ ایثار و شهادت» است که تجلی آن شهید است. شهید کسی است که خدا او را انتخاب کرده است.

وی ادامه داد: انقلاب نوپای دینی ما مورد هجمه تمام کفر قرار گرفت. ‌این درخت تازه‌روییده هرگونه هجمه‌ای به آن شد اما توانست مقاومت کند و بعد از آن به چنان درخت توانمندی تبدیل شده است که در هیچ گوشه‌ای از جهان اتفاقی نمی‌افتد مگر اینکه این کشور و این نظام در نتیجه‌گیری آن به نفع مستضعفان، ‌نقش‌آفرین است ‌و این از برکت خون شهداست.

وزیر آموزش و پرورش رونمایی از ‌سردیس شهیدان رجایی و باهنر را امری ارزشمندی عنوان کرد و ضمن تاکید بر اینکه باید یاد شهیدان رجایی و باهنر ‌در عمل زنده نگه داشته شود؛ گفت: ‌در جنگ تحمیلی ۳۶ هزار دانش‌آموز و ۵ هزار معلم شهید شدند. نسبت شهیدان دانش‌آموز و معلم در جنگ، نسبت به کل شرکت‌کنندگان در جنگ یک نسبت کاملا متمایز و متفاوت است. معلوم بوده است که جنگ کاملا به کلاس درس و مدرسه تبدیل شده است. بسیاری از معلمان در عملیات‌ها، رزمنده بودند و پیش از عملیات، درس می‌دادند. دانش‌آموزان ما پیش از عملیات، در کلاس درس‌ تحصیل می‌کردند و به محض شروع عملیات، می‌رفتند و برای کشور و دین‌مان و انقلاب‌مان می‌جنگیدند. نتیجه این رفتار، همین اقتدار امروز ماست و برای ادامه این مسیر به همین فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی که تمام فرهنگ‌های دیگر ذیل این تعریف می‌شوند، بستگی دارد.

وی در پایان اضافه کرد: آموزش و پرورش وزارت تربیت و نگهداری معلمان است. معلم اگر درست شود، همه چیز درست می‌شود. ساختمان چیزی نیست که ساخته نشود، این معلم است که باید ساخته شود. شهیدباهنر در امور تربیتی یک راهبردی ارائه می‌کنند که اگر همه معاونان پرورشی در سراسر کشور به آن عمل کنند، به آن نتیجه مطلوب می‌رسیم. ایشان می‌گویند کار تربیتی از جایی شروع می‌شود که متربی می‌خواهد و به جایی ختم می‌شود که مربی برنامه‌ر‌یزی کرده است.

دکمه بازگشت به بالا